Pogledajte snimku s A1: ‘Ovo je cesta od Karlovca do Bosiljeva! Sramota. Nema nijedne ralice’

Promet za sva vozila zatvoren je na autocesti A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene i Krčki most.

Kako nam javlja čitatelj bolja situacija nije ni na autocesti Karlovac – Bosiljevo. 

– Stanje na cestama je užas! Točnije na autocesti Karlovac – Bosiljevo. Ovo je sramota, ralice nigdje u blizini – komentirao je čitatelj te nam poslao i snimku ceste zametene snijegom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Karlovac trenutno bilježi 20 centimetara snježnog pokrivača, a samo tijekom noći palo je 13 centimetara snijega. 

Oko 1500 domaćinstava jutros je bez struje, doznaje Radio Mrežnica. 

U većem dijelu unutrašnjosti, Lici i Gorskom kotaru otežano se vozi zbog snijega, a moguća je i poledica. Zimski su uvjeti na cestama u Gorskom kotaru, Lici, na sjeverozapadu Hrvatske, javlja HAK te upozorava vozače da ako je moguće odgode putovanje.

Promet je dopušten samo za osobna vozila: autocestom A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, Jadranskom magistralom (DC8) između Senja i Karlobaga, riječkom obilaznicom (A7) Škurinje-Orehovica, državnom cestom Gospić-Karlobag (DC25), državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovačk (DC54) i Paški most.

Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji, Rijeci ili Istri i obrnuto trenutno nema slobodnog cestovnog pravca, javlja HAK.

Najčitaniji članci

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...