Policija o HDZ-ovom županu koji je opet imao prometnu nesreću: 'Izmjereno mu je 0,84 promila!'

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić ponovno je imao prometnu nesreću. O nesreći se oglasila i policija koja je dojavu dobila u 21.26 sati. Kako navode, u nesreći su sudjelovala četiri vozila u Vinkovcima na državnoj cesti D-46 (južna obilaznica). Jedan od sudionika nesreće, župan Vukovarsko-srijemske županije, upravljao je osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola u organizmu od 0,84 g/kg, priopćili su iz policije.

Više ljudi zatražilo liječničku pomoć

Također, 29-godišnjem vozaču u drugom osobnom automobilu vinkovačkih registracijskih oznaka, koji je sudjelovao u ovoj nesreći, utvrđena je koncentracija alkohola u organizmu od 2,12 g/kg. Nekoliko je osoba zatražilo liječničku pomoć u OŽB Vinkovci. Zbog provođenja očevida, navedena dionica ceste zatvorena je u 22 sata za sav promet te se preusmjerava na alternativne pravce. U tijeku je očevid prometne nesreće nakon čega ćemo izvijestiti javnost o utvrđenim činjenicama.

Podsjetimo, riječ je o županu koji je već nekoliko puta imao prometnu nesreću, a prije nekoliko godina je pokušao sve zataškati pa se u sve upleo i Uskok.

Dekanić o alkoholu: ‘Vode me da dam uzorak pa ćemo vidjeti’

– Jesam, imao sam prometnu nesreću koju je prouzročio neko drugi, ali sam ja jedan od onih koji je sudjelovao u njoj – rekao je Dekanić za 24sata.

Pitali smo ga ranije i je li istina da je bio pod utjecajem alkohola.

– Ne znam što bih rekao, vode me da dam uzorak pa ćemo vidjeti. Ne znam što da vam kažem – kaže Dekanić.

USKOK podignuo optužnicu protiv vukovarskog župana Damira Dekanića - ARHIVA

USKOK podignuo optužnicu protiv vukovarskog župana Damira Dekanića – ARHIVA

|
Foto: Borna Jaksic/PIXSELLIgre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...