Pridružite se besplatnoj online edukaciji za trudnice i dojiljeEdukacija „Zdrava mama, sretna beba“ u tvoj dom donosi odgovore na sva pitanja koja imaš o trudnoći i prvim mjesecima majčinstva. Biti roditelj zasigurno je najljepši, ali i najzahtjevniji zadatak na svijetu. Buduće majke, a posebno one koje tu ulogu igraju po prvi puta, imaju brojna pitanja oko početka ovog novog životnog razdoblja. Trenutna situacija s korona virusom nije razlog da se odustane od edukacije koja je izuzetno važna i upravo je zato udruga Europa Donna Hrvatska i ove godine odlučila organizirati besplatnu online edukaciju za trudnice i dojilje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Edukaciju će održati stručnjaci različitih profesija (patronažna sestra, nutricionist, kineziolog, psiholog i citolog), a sudionici će iz prve ruke doznati sve o sljedećim temama:

Edukacija će se održati online u nedjelju, 28. studenog 2021. s početkom u 17 sati, a možete je pratiti uživo putem linka https://youtu.be/zil2MNsN3e8 ili putem Facebook stranica: Europa Donna Hrvatska, Osmijeh i Torti.

Prvih 100 sudionika koji se prijave i uključe na konferenciju dobit će na kućnu adresu poklon paket naših sponzora. Zato budi brza, zapiši datum u svoj kalendar i prijavi se na: osmijeh@populus-duo.hr

 Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...