Puljkov vijećnik slao gole slike i nudio maloljetnicu Ivoševiću? Puljak: Slao je, ali je prevaren

Veliki skandal i to tik pred nove izbore u Splitu. Kako je otkrio Večernji list, suradnik bivšeg gradonačelnika Ivice Puljka, Luka Baričić dopisivao se s djevojkom imena Aleksandra iz Srbije.

Baričić i Aleksandra, kako navodi Večernji, razmjenjivali su brojne audio i video poruke eksplicitnog sadržaja, a onda je on pokušao nagovoriti djevojku da spoji svoju maloljetnu sestru sa bivšim dogradonačelnikom Bojanom Ivoševićem. Večernji list došao je u posjed spornih prepiski te audio i video zapisa.

Ivošević je kasnije navodno doista i stupio u kontakt s maloljetnicom, a sve je završilo tako da je ona nakon nekog vremena jednostavno prestala odgovarati.

Ivošević se, u međuvremenu, o svemu oglasio na Facebooku gdje navodi kako ne postoje nikakve eksplicitne fotografije  te kako su preko Baričića lažni profilima pokušali doći do njega. Navodi kako se komunikacija završila nakon što je on prestao odgovarati, a ne djevojka.

– Ispalo je da se radilo o prevari gdje su njega koristili za doći do mene, odnosno emocionalno ucjenjujući njega pokušali doći do mog eksplicitnog sadržaja preko priče o sestri koja se zanima za mene, a onda nakon dva dana postane maloljetna. Važno je napomenuti da suprotno tvrdnjama jednog medija ne postoje nikakve eksplicitne slike niti snimke koje sam ja poslao ili na kojima sam ja te je također pogrešno navedeno kako je dotična osoba prekinula komunikaciju već suprotno ja sam prestao odgovarati – napisao je Ivošević na Facebooku.

Večernji neslužbeno doznaje da se u cijelu priču već uključila i policija koja istražuje ovaj slučaj. Baričić im je u telefonskom razgovoru sve priznao, a rekao je kako vjeruje da se u stvarnosti dopisivao s lažnim profilima koje mu je uoči izbora smjestila politička konkurencija.

Baričić se djevojkom počeo dopisivati prošlog mjeseca, a nudio joj je pomoć pri zaposlenju u Splitu u zamjenu za seksualne odnose. Kasnije je Ivoševića povezao s djevojkom koja je navodno maloljetna sestra Aleksandre, a Ivošević joj je pisao kako njenih 17 godina ”nije problem”.

Na Facebooku se oglasio i Baričić koji kaže kako je žrtva prevare te da će sutra sve objasniti na konferenciji za medije.

Oko cijelog slučaja na Facebooku se večeras oglasio i Ivica Puljak koji tvrdi kako je riječ o prevari. Tvrdi da mu je ”jasno odakle to dolazi” aludirajući da im smješta konkurencija.

Kaže kako se radi o lažnim profilima i iskorištavanju seksualnosti osobe s invaliditetom, odnosno gradskog vijećnika Luke Baričića.

Najčitaniji članciSource link

Vaša iskustva i mišljenje ...