Roditelji na 12-godišnjem sinu iz šale napravili DNK test, a kada su vidjeli rezultate – šok!Donna i Vanner Johnson odlučili su kupiti iz zabave komplet za testiranje DNK, ali mjesec dana kasnije rezultati testa su im okrenuli cijeli svijet naglavačke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Njih dvoje su ubrzo saznali da njihov, tada 12-godišnji sin, koji je začet u klinici za umjetnu oplodnju, nije Vannerovo biološko dijete. Ispostavilo se da je došlo do ‘zabune’ u klinici za umjetnu oplodnju te da je Donnina jajna stanica oplođena spermom nepoznatog donora. 

U razgovoru s američkom televizijskom postajom ABC4, Vanner Johnson rekao je da mu nije bilo jasno što se dogodilo kad je čitao rezultate testa. 

– Kad sam pogledao rezultate testa vidio sam ime svoje žene pod imenom majke, a ispod oca – nepoznato – i pomislio sam si: ‘kako to mislite otac nepoznat’- izjavio je.

– Ja sam mu otac – dodao je.

Vanner i njegova supruga Donna odlučili su se na IVF tretmane (umjetnu oplodnju) 2007. godine, nakon što nisu mogli sami zatrudnjeti s drugim djetetom.

Donna je rekla da je shvatila kako nešto nije u redu kad su rezultati pokazali da je njihov stariji sin polubrat mlađem. Zbog testa su otkrili da je Donnina jajna stanica slučajno oplođena tuđom spermom tijekom procesa umjetne oplodnje.

– Shvaćate da postoji mogućnost da se nešto tako dogodi, ali nikad vam ne padne na pamet da se to može dogoditi vama – rekao je Vanner.

– Nakon otkrića bilo je puno raznih emocija koje smo morali zajedno proći, ali ljubav prema našem sinu se nikad nije promijenila – rekao je. 

Sinu su rekli za to tek nakon godinu dana, kad su odlučili i potražiti njegovog biološkog oca. Nakon što je uspješno pronašao donatora, Vanner mu se javio i otkrio istinu u, kako je rekao, ‘najluđem razgovoru u svom životu’, piše LAD Bible.

Ispostavilo se da je dječakov biološki otac sa svojom partnericom došao u kliniku isti dan kada i oni.

Oba para su se odlučila podnijeti tužbu protiv klinike za plodnost.

– To što mi prolazimo je nevjerojatno – izjavio je Vanner. 

– Mislili smo da će zbog toga što sve prolazimo biti pristojniji i da će s više obzira komunicirati s nama, ali to uopće nije tako – rekao je misleći na kliniku koja je napravila ovu nevjerojatnu grešku. 

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...