Šestero uhićenih u Karlovcu: Krijumčarili 46 migranata

Policija je u nedjelju i ponedjeljak u Karlovačkoj županiji uhitila i kazneno prijavila šestoricu osumnjičenih za krijumčarenje 46 migranata koji su izrazili namjeru za podnošenje zahtjeva za međunarodnom zaštitom, doznaje se u karlovačkoj policiji.

U nedjelju ujutro policija je u Karlovcu zaustava automobil švicarskih registracijskih oznaka kojega je vozio 26-godišnjak iz Iraka sa stalnim prebivalištem u Švicarskoj, a u vozilu su zatečena četiri migranta.

Iza podneva kod Cetingrada su zaustavili automobil bosansko-hercegovačkih oznaka s 48-godišnjim vozačem iz te zemlje i šest migranata, a ujedno je utvrđeno da vozač uopće nema vozačku dozvolu.

U nedjelju poslijepodne su u Karlovcu u automobilu našičkih registracija kojim je upravljao 42-godišnjak iz Hrvatske pronađena četiri migranta, a doslovno par minuta kasnije je također u Karlovcu u automobilu županjskih registracija kojega je vozio 43-godišnjak iz Hrvatske pronađena šest migranta.

Kod Krnjaka, u noći na ponedjeljak, policajci su zaustavili i kontrolirali kombi zagrebačkih registracija kojim je upravljao 29-godišnjak iz Hrvatske s 21 migrantom, a u ponedjeljak poslijepodne kod Vojnića je u automobilu zagrebačkih registracija pronađeno pet migranata. Vozač je u tom slučaju bio 24-godišnjak iz Bosne i Hercegovine.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...