Siniša Gašparević novi direktor Parkova i nasada u Splitu: Preživio pravu kalvariju života

Upravo je završena skupština trgovačkog društva “Parkovi i nasadi” i izabran je novi direktor, Siniša Gašparević. On je jedan gospodin srednjih godina, građanin Splita i stručnjak u svom poslu. Izabran je preko javnog natječaja i on je od danas praktički postao novi direktor “Parkova i nasada” – kazao je gradonačelnik Puljak.

Njegov prethodnik bio je HGS-ovac Siniša Franjkić.

Siniša Gašparević rođen je 1981. godine u Splitu, po zanimanju je ekonomist. Radio je u SEM-u Juroslava Buljubašića piše Slobodna Dalmacija.

Tko je Siniša Gašparević?

No, tko je zapravo Siniša Gašparević i koja je putanja njegove karijere rijetko tko zna, ali njegovo ime poznato je javnosti iz drugih razloga.

Kada je Siniša imao svega 11 godina 1992. godine nije mogao ni sanjati što će ga tada zadesiti. 

Toga dana njegovi su roditelji Vesna i Đorđe pod prijetnjom oružja izvedeni iz kuće u Žrnovnici i ubijeni, a sve to dok su on i mlađi brat spavali. Dvojici dječaka preko noći ukradeno je djetinjstvo. Za zločin i dan danas nitko još nije odgovarao.

 Majka je bila  profesorica hrvatskog i engleskog jezika u osnovnoj školi u Strožancu, a otac poduzetnik. Ubojice su tijela ostavili na obližnjem smetlištu uz cestu između Žrnovnice i Srinjina. 

Unatoč tragediji koja ih je zadesila, odrasli su u dva uspješna muškarca.

Sinišin mladi brat Denis zaposlen je na Institutu za oceanografiju i ribarstvo, gdje je i diplomirao. Siniša sada ima 40 godina diplomirao je na Ekonomskom fakultetu, a danas postao i direktor javnog poduzeća “Parkovi i nasadi, a svoju karijeru usmjerio je ka upravljačkim poslovima. 

 

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...