Skinula se pred učenikom i rekla mu šest riječi. Policija opisala sve jezive detalje zlostavljanja

Rebecca Joynes (30) iz Liverpoola na sudu je zbog optužbi da je imala odnose s dva učenika koji su imali 15 i 16 godina. Kako prenose britanski mediji, veliki obrat šokirao je sve na sudu kad se ispostavilo da je predatorica ostala trudna sa starijim tinejdžerom i to dok je bila na uvjetnoj slobodi i čekala suđenje za zlostavljanje drugog učenika.

Kako je objavio Mirror, procurili su detalji sa suđenja u kojem su zaštitili identitet maloljetnika pa su žrtvu (15) nazvali ‘dječak A’, a žrtvu (16) ‘dječak B’.

Kako tužitelji tvrde, učiteljica je zavela ‘dječaka A’ tako što mu je kupila Gucci remen i pozvala ga u svoj stan. Dala mu je i da vozi njezin automobil. Kad joj je rekao da je premlad da bi vozio, odgovorila mu je: 

– Joj, daj šuti! 

BOY, 15: ANYONE MY AGE WOULD SAY YES TO SEX WITH MY TEACHER

BOY, 15: ANYONE MY AGE WOULD SAY YES TO SEX WITH MY TEACHER

Sve ispričao policajcima

Dječak je istražiteljima ispričao da su završili u njezinom stanu gdje se učiteljica skinula pred njim i rekla mu: ‘Nitko nije imao bolju, možeš provjeriti’. Nakon toga su dvaput imali odnose. Na sudu su i gledali videosvjedočenje dječaka koji je ispričao kako mu je učiteljica dala svoj broj i kako je došla po njega nakon škole i odvela ga u šoping. Ostavio je spavati kod nje, a roditeljima je rekao da je kod prijatelja. Kaže kako nije očekivao da će se to sve dogoditi i da mu je učiteljica bila privlačna.

Ono što je šokiralo sve je da su učiteljicu pustili da se brani sa slobode i da su joj zabranili kontakt s mlađima od 18 bez nadzora. No dok je čekala suđenje, zatrudnjela je s drugim učenikom i tvrdi da je čekala da on napuni 16.

Navodno mu je rekla da ne može ostati trudna zbog problema s maternicom.Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...