Slovenska političarka u čipki i dekolteu došla u parlament

Slovenska političarka SDS-a, Eva Irgl (45) ovog je tjedna pred radnim tijelima Narodne skupštine stigla na saslušanje ministarskih kandidata. Ona je stigla kao članica Odbora za vanjske poslove i Odbora za rad, obitelj i socijalna pitanja, javljaju Novice.

Pažnju slovenske javnosti izazvala su dva izdanja u kojima se Eva pojavila na saslušanju. 

Prvo je imala raspuštenu kosu i crvenu haljinu, a potom podignutu kosu, dekolte i srni čipkasti bodi ispod jakne. Eva je, pišu Slovenske Novice, zaljubljenica u sport i jako pazi na to kako izgleda i kako se odijeva. 

– U prostorije Narodne skupštine može ući samo pristojno odjevena i primjerena aktivnostima Narodne skupštine. Ne smije ući osoba koja nije pristojno odjevena – stoji u pravilniku slovenskog parlamenta.

Irgl je zastupnica koja se kroz sport brine o svom tijelu, a velika je i zaljubljenica u modu i estetiku. 

No, rijetko kad pokazuje dekolte, a posebice uz čipku.

Osim nje, dekolte u Saboru su znale pokazati i bivše saborska zastupnica SD-a Andreja Černak Meglič i bivša ministrica unutarnjih poslova Vesna Györkös Žnidar. Obje su nosile bluze nešto većeg dekoltea, a to je čak kritizirao i tadašnji zastupnik i čelnik SDS-a Janez Janša uz poruku kako su “otvorenost i transparentnost na krivom mjestu”, podsjećaju Novice.

Najčitaniji članci

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...