Srpski Kurir je uz prilog borbi protiv nasilja poklanjao noževe! ‘Ma greškom su se tamo našli’

Na društvenim mrežama proširila se fotografija Kurira koji je uz tiskano izdanje čitateljima uz prilog borbe protiv nasilja poklanjao – noževe! 

Foto: Drago Marković – HSP

Kurir priznao da je dijelio i noževe

Neki građani su bili zgroženi što tiskovina u danima nakon dva nezapamćena masakra čitateljima dijeli noževe pa makar oni bili i kuhinjski. 

Kurir je prethodno najavio da će čitateljima 9. svibnja uz novine dati i poklon iznenađenja, žlicu za rižu, četku za pse, pepeljaru, otvarač za boce…  Ali jedan od poklona bio je i crveni kuhinjski nož.

To je bilo ranije pripremljeno

Iz Kurira su priznali da su dijelili noževe, ali kažu kako je to bila greška i da se među desetinama tisuća poklona slučajno našlo i 50 kuhinjskih nožića.

– Opće je poznato da svojim čitateljima poklanjamo različite poklone, s vremenom na vrijeme i poklone iznenađenja. Svatko tko je kupio Kurir dobio je jedan od 26 različitih poklona, većinom kuhinjskog pribora. To je bilo pripremljeno rije prvomajskih praznika, a u tom miksu se našla i mala količina kuhinjskih nožića. Netko zlonamjerna napravio je kampanju tvrdeći da je Kurirov poklon iznenađenja bio nož čim je uznemiren dio javnosti. Posljednje što želimo je uznemiravati građane u ovom teškom trenutku – objavio je Kurir.

Srbiju su u dva dana potresla dva nezapamćena masakra, u osnovnoj školi Vladislav Pribnikar na Vračaru gdje je 13-godišnji dječak očevim pištoljima ubio sedam djevojčica, jednog dječaka i zaštitara i nakon toga u Mladenovcu, četrdesetak kilometara od Beograda, kad je 20-godišnji U.B. krenuo je u svoj krvavi pohod u kojem je ubio osmero. Navodno se prvo posvađao s nekime ispred trgovine, otišao je u auto po automatsku pušku i zapucao. Kasnije je išao od sela do sela i nasumice ubijao dok ga policija nije pronašla.

Najčitaniji članci

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...