Stavljate korektor na fine linije? Onda koristite laganije formuleNe postoji jedan čarobni savjet koji odgovara svima, a možda biste trebali isprobati nekoliko trikova kako biste otkrili koja vam tehnika uistinu pomaže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vizažistica Jaleese Jaikaran podijelila je savjet za nanošenje korektora na fine linije:

Prvi savjet – manje je više.

– Što se tiče proizvoda, odaberite korektore koji su lagani, a ne gusti i kremasti. Takvi korektori pojačavaju gužvanje kože i stvaraju nakupine proizvoda na licu – pojašnjava šminkerica.

Bestežinska formula, odnosno korektor koji je laganiji na vašem licu izgledat će puno prirodnije i neće vam stvarati nabore. 

– Manje je više što se tiče prikrivanja na zreloj koži. Izjednačavanje tona kože trebalo bi biti prioritet pa tek onda prekrivanje linija i bora – govori Jaleese.

Što se tiče apliciranja proizvoda, šminkerica preporučuje da umjesto da nanesete ravnomjerni sloj korektora (bilo u polumjesecima ili naopako postavljenim trokutima), stavite male točkice proizvoda na kapke, unutarnji kut očiju i sva druga područja koja želite pokriti. 

– Upotrijebite malu količinu korektora u točkicama i lagano ga razmažite ili tapkajte. Na taj način proizvod će lijepo ‘leći’ na kožu – objašnjava ona.

Zaključno je naravno, manje je više, učinkovitije, prirodnije i isplativije, piše Mind Body Green. Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...