Stigli nalazi obdukcije: Nađeni ostaci pripadaju nestaloj Gabby

Ostaci tijela koje je policija pronašla u nacionalnom parku u Wyomingu odgovaraju nestaloj 22-godišnjakinji Gabby Petito, potvrdili su nalazi obdukcije, prenosi CNN.

Podsjetimo, Petito nije viđena otkad se njezin dečko, Brian Laundrie, 1. rujna vratio kući s višemjesečnog izleta bez nje.

Petito i Laundrie napustili su New York u lipnju, krenuli na zapad bijelim kombijem i planirali su posjetiti nacionalne parkove i dokumentirati putovanje na društvenim mrežama.

Petito je 25. kolovoza objavila svoju posljednju fotografiju. Njezina obitelj vjeruje da se uputila u nacionalni park Grand Teton u Wyomingu.

Laundrie, koji je živio s Petitom u North Portu, južno od St. Petersburga na zapadnoj obali Floride, odbio je razgovarati sa istražiteljima.

Njegova je obitelj policiji u petak rekla da ga nisu vidjeli tri dana. Policijski službenici Floride i agenti FBI -a proveli su vikend češljajući obližnje šumsko područje.

A onda su YouTuberi Jenn i Kyle Bethune pregledavajući  svoj osobni video zapis snimljen na putovanju, primijetili kombi na snimci koji odgovara opisu kombija u kojem se vozila Gabby i upozorili nadležne.

 – Većina agencija nema toliko detektiva za traženje svjedoka, za traženje bilo kakvih dokaza. Sada imamo toliko očiju, milijune civilnih istražitelja, jer su oni sada u potrazi –  rekao je umirovljeni detektiv NYPD Michael Alcazar za Washington Post.

Naime, Jenn i Kyle Bethune, poznati na YouTubeu kao “Red White & Bethune”, odmah su materijal predali FBI-ju.  

Video je snimljen 27. kolovoza oko 18:30 sati u kampu Spread Creek.

Policija se dala u potragu i ove nedjelje u šumi Bridger-Teton pronađeni su ostaci tijela za koje se ispostavilo da pripadaju nestaloj Gabby.  

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...