Stil nakon 50. godine – savjeti i praktični prijedloziZrele žene, nakon 45. ili 50. godine, nekad su same prestale nositi modernu odjeću, no danas tome više nije tako. Nema razloga da sebi ne priušte ovaj stil jer godine ne bi trebale biti prepreka za eksperimentiranje s odjećom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kozmetičarka Maja Vidošević govori o popularnosti trajnog makeupa


|
Video: Davor Puklavec/PIXSELL/PROMO

I u srednjim godinama možete nositi potpetice, koje ćete sad birati po udobnosti, ne samo po visini, kao i traperice, koje ne morate izbaciti iz svog ormara. U ovu kategoriju ulazi i “mladenački stil”, koji je u današnjemu modnom kontekstu čak i poželjan, jer kultura naglašava mladost i ljepotu koju pokušava zadržati što dulje.

Dakle, majice ili tunike s neobičnim printovima, nestandardnim krojevima i općenito otkačen stil ne bi trebali biti problem. Naravno, ako se u tome osjećate ugodno i udobno. Stil mogu “podignuti” i modni dodaci, poput torbica, šalova ili naočala, čak i sunčanih, u jačim bojama, ako se već odlučujete na diskretne boje odjeće i obuće.

Ne izbjegavajte niti svijetle boje jer one mogu naglasiti osobnost, kao i u outfit unijeti svjetlost i energiju. Osim toga, svijetla nijansa ima mogućnost istaknuti prednosti figure i eventualno prikriti njezine nedostatke ako vam je to cilj.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...