Strava kod Rijeke: Muškarac pokušao ubiti drugoga u stanu, zadao mu ubodnu ranu nožem

Riječka policija u suradnji s policijskim službenicima Službe općeg kriminaliteta PU primorsko-goranske dovršila je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju.
 

Policija ga sumnjiči da je 19. studenoga došavši do stana na području Zameta u Rijeci, teško ozlijedio 40-godišnjeg hrvatskog državljanina, kojem je zadao ubodnu ranu. 

– U daljnjoj namjeri činjenja kaznenog djela osumnjičenog su spriječile druge osobe, nakon čega se udaljio s mjesta događaja, ali su ga policijski službenici istog dana pronašli na području Kantride i uhitili – izvijestila je PU primorsko goranska.

 

Radi pružanja liječničke pomoći ozlijeđeni 40-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka, gdje je i utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Po završetku kriminalističkog istraživanja policija je protiv osumnjičenog 35-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom  državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Najčitaniji članci

Source link

3 misli o “Strava kod Rijeke: Muškarac pokušao ubiti drugoga u stanu, zadao mu ubodnu ranu nožem

  1. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

Vaša iskustva i mišljenje ...