Strava u SAD-u: Htio je otvoriti vrata aviona, a stjuardesu izbo metalnom žlicom. Uhitili su ga

Muškarac (33) iz savezne države Massachusetts uhićen je pri slijetanju zrakoplova na relaciji Los Angeles-Boston u ponedjeljak zato što je htio izbosti stjuardesu. U tome srećom nije uspio jer je koristio slomljenu metalnu žlicu, koju je ženi iz osoblja zabio čak tri puta u predio vrata, priopćile su nadležne službe.

Spasili su je ostali putnici koji su zadržali napadača sve do hitnog slijetanja zrakoplova.

Tome je prethodilo upozorenje u kojem je muškarac nastojao otvoriti izlazna vrata za nuždu tijekom leta, razbivši zaštitno staklo za slučaj nužde. Nakon kraćeg razgovora s osobljem, vratio se na svoje mjesto, s kojeg je ubrzo ustao i napao jednu od stjuardesa, dok je u međuvremenu pilot već bio obaviješten kako postoji prijetnja u zrakoplovu, piše CNN.

Stjuardesa se izvukla bez ozljeda, a napadač je dobio zabranu letenja United Airlines-om i pokreće se istraga u suradnji s nadležnim tijelima.

Iz aviokompanije su poručili kako je zahvaljujući brzoj reakciji njihova osoblja i putnika uspješno zadržan čovjek koji je predstavljao opasnost u dotičnom zrakoplovu, dodavši kako imaju nultu toleranciju na bilo kakvo nasilje na njihovim letovima.

Najčitaniji članci

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...