Treba vam savršeni outfit za Novu godinu? Ovih top 20 ideja zasigurno će vas inspiriratiPosljednjih dana u godini žene muku muče oko jednog pitanja, a to je što obući za novogodišnji doček? Bez obzira gdje ćete provesti novogodišnju noć nema potrebe da se za nju ne sredite. Dopustite sebi nešto novo i drugačije, barem na jednu noć postanite glamurozna diva, nježna zavodnica ili disko kraljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ono bez čega ne možemo zamisliti novogodišnji doček su sjajni materijali i šljokice. Mogućnosti su bezbrojne pa tako za novu godinu možete obući hlače i sjajni top, vrckavu haljinicu, svečano odijelo ili pak suknju i top. Ipak pripazite da vaš šljokičasti look ne ispadne kičast, pa ako niste dovoljno vješti da sastavite više blještavih komada odjednom, stavite barem jedan detalj sa šljokicama koji će vaš look učiniti novogodišnjim.

Pri biranju odjevne kombinacije uzmite u obzir mjesto na koje idete jer ako slavite u nekom klubu ili kafiću, vjerojatno će vam biti vruće ako obučete duge rukave. Međutim ako ste na kućnom party- u će vam ipak trebati dugi rukavi i više odjeće.

Siguran izbor za svaku malo posebniju priliku svakako je mala crna haljina, koja bi trebala biti obavezan komad odjeće u ormaru svake žene. Mala crna haljina dolazi u raznim stilovima i krojevima, a nosi se na eventovima, kao i na kućnim zabavama i svakodnevnim dnevnim ili noćnim izlascima.

Torbice bi trebale biti što manje, po mogućnosti toliko malene da u njih stane samo najosnovnije – mobitel, ruž i malo ogledalce. Neka budu šljokičaste, crne, srebrne ili zlatne, kao i remen, koji također može dobro poslužiti kao zanimljiv detalj.

U nastavku pogledajte koje su nama novogodišnje kombinacije zapele za oko:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...