Trikovi za konturiranje čeljusti i nosa – naglasite svoje prednostiDobro nanesena šminka može biti spas za dane kad se probudite napuhani, umorni ili samo trebate ono nešto malo da vam podigne raspoloženje. A ako ju znate pravilno primijeniti, možete transformirati značajke svojeg lica po svom ukusu.

POGLEDAJTE VIDEO: Želi izgledati kao goblin

Megan Lavallie stekla je puno pratitelja na TikToku zahvaljujući svojim videozapisima u kojima pokazuje trikove za šminkanje. Nedavno je objavila kratki video u kojem je pokazala kako pravilno oblikovati čeljust – i velika je šansa da to radite krivo.

Prvo je Megan pokazala rub obraza i čeljust na koje je stavila točkice konturne šminke.

– Ako ovako nanosite tamniji puder na čeljust, dobit ćete dojam manje čeljusti – počela je.

To znači da vaše lice neće izgledati tako strogo definirano.

– Ako želite naglasiti liniju čeljusti, onda ćete konturirati ispod čeljusti, a ne sa strane obraza – rekla je.

Konturiranje donje strane čeljusti vizualno pojačava liniju čeljusti, dajući vašem licu definiraniji i vitkiji izgled.

Megan je još dodala točku tamnijeg pudera uz uho na mjestu gdje počinje čeljust, rekavši: ‘Ovdje možete čak staviti i malu točku kako biste stvorili početni kut čeljusti.’ 

Megan je u komentarima navela da koristi Charlotte Tilbury Contour Wand u svijetlo-srednjoj nijansi.

TikTok je prepun makeup trikova poput ovog.

Influencerica po imenu Ellie Zeiler dobila je više od milijun lajkova na videu koji objašnjava kako oblikovati nos. Umjesto da ide na estetsku operaciju, rekla je da je sve što trebate bijela olovka za oči.

Ellie je počela tako što je olovkom za oči povukla bijelu liniju na sredini nosa. Zatim je dodala malu bijelu točku na vrh nosa.

Bijelu olovku za oči stavila je i u unutarnji kut očiju i malo ispod obrva. Konačno, prstom je protrljala bijelu olovku, stvarajući iluziju svjetlosti koja joj pada na lice.

Ne samo da je to odmah stanjilo nos, već je i istaknulo oči. Gledatelji su brzo pohvalili njezin talent u komentarima:

– O moj Bože, imam ovu olovku, ali ju nikad nisam koristila kao highlighter… pokušat ću – napisao je jedna komentatorica. 

– Fenomenalno! – napisala je druga komentatorica.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...