Trojicu Slavonaca policija uhvatila u pijanom stanju: Jedan napuhao 3,03 promila

Zbog vožnje pod prekomjernim količinama alkohola policajci PU brodsko-posavske iz prometa su isključili trojicu vozača. Sva trojica su noć provela na triježnjenju u policijskoj postaji, protiv njih slijede optužni prijedlozi nadležnom sudu.

Tako su policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod u petak oko 16 sati u Slavonskom Brodu kontrolirali 41-godišnjeg vozača osobnog automobila za kojeg je utvrđeno da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilima “B” kategorije.

Alkotestiranjem su kod vozača izmjerili koncentraciju alkohola od 3,03 promila. Vozač je smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja utjecaja alkohola, protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Također u petak, oko 21,15 sati u Novoj Gradiški prilikom nadzora prometa policijski službenici su kontrolirali 54-godišnjeg vozača osobnog automobila koji je bio pod utjecajem alkohola od 2,54 promila. Obzirom na visoku koncentraciju alkohola 54-godišnjaku je pružena liječnička pomoć, te je i zadržan u bolnici. Protiv istoga slijedi optužni prijedlog. 

U nedjelju oko 3,20 sati u Slavonskom Brodu prilikom nadzora prometa policijski službenici su kontrolirali 40-godišnjeg vozača osobnog automobila koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,96 promila, te nije imao vozačku dozvolu kod sebe. Vozač je smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policija protiv vozača podnosi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Najčitaniji članci

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...