U braku smo 12 godina i nikada nisam doživjela orgazam, je li kasno da mu to sada priznam?Rekla je kako nikada nije imala orgazam sa svojim mužem, već 12 godina, a sada misli da je prekasno da mu kaže istinu. Ispričala je kako je supruga više puta lagala jer joj je bilo previše neugodno reći da nije došla do vrhunca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

– Uživam u seksu sa svojim suprugom, većinu vremena, ali jednostavno nikad nisam doživjela orgazam o kojem toliko ljudi priča. Kako mogu poboljšati naš seksualni život, a da mu ne kažem da sam ga lagala o tome sve ove godine? – zatražila je pomoć.

Seksologinja Isiah McKimmie joj je odgovorila da mu to nužno ne mora ni reći. 

– I dalje možete staviti naglasak na vaše uživanje i doživjeti prvi orgazam, a da mu to ne priznate – rekla je Isiah i savjetovala da pokuša prvi orgazam doživjeti sama, a zatim suprugu reći što joj se sviđa.

– Podijelite nešto pozitivno, zatim budite jasni o tome što želite drugačije i tražite promjene – dodala je.

– Nasuprot zabrinutosti, da povrijede osjećaje svog partnera ako trebaju dati smjer, koju mnoge žene imaju, mnogi muškarci s kojima sam pričala žele više smjernica od svoje partnerice – otkrila je Isiah. 

Također je savjetovala da  provede više vremena u predigri, najmanje 20 minuta, i uključi stimulaciju klitorisa, piše The SunSource link

Vaša iskustva i mišljenje ...