U prometnoj u Jastrebarskom poginuo vozač (32): Vožnju je uživo prenosio na Facebooku?

U Ulici Vladka Mačeka u Jastrebarskom u subotu oko 1 sata došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je poginuo vozač teretnog automobila (32).

– Danas, 6. svibnja oko 1 sata je 32-godišnjak upravljao teretnim automobilom marke Mercedes karlovačkih registarskih oznaka, a kretao se Ulicom Vladka Mačeka u Jastrebarskom u smjeru jugozapada. Ulaskom u lijevi zavoj, kod kućnog broja 70, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama ceste te vidljivosti uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom, prešao u traku za kretanje vozila iz suprotnog smjera te sletio s kolnika. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 32-godišnji vozač. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku – izvijestila je PU zagrebačka.

Kako piše Index, vozač je prije nesreće svoju vožnju snimao mobitelom i uživo je prenosio na Facebooku. Na snimci koju posjeduje Index se može vidjeti da je nekoliko puta tijekom vožnje prešao u suprotnu traku ili vozio po sredini ceste te da se po naselju kretao nedozvoljenom brzinom. Video završava naglo, a na kraju izgleda kako mobitel pada prije nego što se prijenos ugasio

Najčitaniji članci

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...