U Zagrebu s vatrenim oružjem prijetio u zlatarnici, ali su ga otjerali pa je opljačkao ljekarnu

U subotu oko 9 sati na Trešnjevačkom trgu, muškarac je imao namjeru u zlatarnici uz prijetnju vatrenim oružjem počiniti razbojništvo te otuđiti nakit i novac, međutim nakon naguravanja, vlasnik i član obitelji u tome su ga spriječili, a muškarac je pobjegao vozilom s mjesta događaja.

Nakon toga osumnjičeni nije odustajao od svoje namjere da se domogne novca, vozilom je došao na adresu Avenija Većeslava Holjevca, ušao u ljekarnu koja se nalazi u sklopu doma zdravlja, gdje je prijeteći vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad tri zaposlenice i otuđio novac.

Vozilom se dao u bijeg, prema Jadranskom mostu gdje na nadvožnjaku kod trgovačkog centra uzrokuje prometnu nesreću gdje nalijeće na vozilo ispred sebe, a pri čemu vozačica tog vozila nije ozlijeđena. Nakon prometne nesreće, izlazi iz vozila i trčeći se udaljava prema nasipu odnosno Sveučilišnoj bolnici.  

Procjenom policijskih službenika koji su pratili kretanje u tom trenutku realizira se njegovo uhićenje s obzirom da je tada bila najmanja opasnost za građane i same policijske službenike. Osumnjičeni je pod nadzorom policije, uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.Source link

Jedna misao o “U Zagrebu s vatrenim oružjem prijetio u zlatarnici, ali su ga otjerali pa je opljačkao ljekarnu

  1. I do believe all the ideas youve presented for your post They are really convincing and will certainly work Nonetheless the posts are too short for novices May just you please lengthen them a little from subsequent time Thanks for the post

Vaša iskustva i mišljenje ...