Ujak opisao jezive detalje kako je ubio nećakinju (11), htio ju je silovati. Rulja ga htjela linčovati

Danas će u Grčkoj pokopati 11-godišnju djevojčicu Vasiliki, koju je ubio njezin ujak (37), koji ju je planirao silovati, ali je odustao kad je ona zaprijetila da će sve reći roditeljima. Kad su monstruma u utorak doveli pred sud, masa ljudi ga je pokušala linčovati pa je morala reagirati i policija.

Pogledajte video

Monstrum sve priznao

Monstrum je sve priznao policiji. Rekao je da je vidio nećakinju u pekarni i da ju je pozvao da prošeću, prenose grčki mediji. Uzeo ju je za ruku i predložio da nastave dalje šetati do automobila gdje ju je planirao silovati. Nije očekivao da će mu zaprijetiti da će sve reći roditeljima pa ju je ubio. 
Opisao je stravične detalje kako ju je ubadao odvijačem u vrat i leđa. Tijelo nesretne curice odvukao je u polje gdje ju je bacio i otišao kući.
– Tamo sam samo čuo ‘ah’ i bacio sam je – ispričao je monstrum koji je 2017. godine uhićen nakon što je silovao dijete (14). Osudili su ga tri godine kasnije, ali pustili su ga na uvjetnu slobodu.
– Taj čovjek koji je ubio naše dijete bio je u zatvoru zbog silovanja drugog djeteta! Zašto su ga pustili! Zašto su mu smanjili kaznu s 18 na 9 godina?! – bijesna je bila majka djevojčice.
Otac ubijene Vasilike od bola je jedva pričao.
– Nije dolazio često kod nas, moja kći mu je ponekad prala automobil – rekao je otac. Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.Source link

Jedna misao o “Ujak opisao jezive detalje kako je ubio nećakinju (11), htio ju je silovati. Rulja ga htjela linčovati

Vaša iskustva i mišljenje ...