Universal Studios u Pekingu je najveći zabavni park na svijetuUniversal Studios predstavio je u Pekingu svoj najveći zabavni park na svijetu koji je u srijedu otvorio svoja vrata za goste s pozivnicom, a za javnost se otvara 20. rujna.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinara će postati 12. park prirode

Universal Beijing Resort smješten je u četvrti Tongzhou, nekih 30 kilometara od središta kineske prijestolnice. Ima dva velika hotela, 24 pozornice s 37 atrakcija na popularne teme iz filmova kao što su Harry Potter, Transformeri, Kung Fu Panda, Jurassic Park, Malci i Vodeni svijet te 80 restorana i 30 trgovina.

Universal se nada da će svake godine park primati deset milijuna posjetitelja, a prema medijima, ulaganje je iznosilo oko 50 milijarda juana ili 6,52 milijarde eura.

Universal ima tematske zabavne parkove u Hollywoodu, Orlandu, Singapuru te Osaki u Japanu. Otvaranje je bilo odgođeno za nekoliko mjeseci zbog pandemije koronavirusa. 

Iako su zaraze koronavirusom u Kini potpuno pod kontrolom, posjetitelji moraju nositi zaštitne maske iz opreza te pokazati aplikaciju o zdravlju na mobitelu kao potvrdu da ne prijete zarazom, moraju mjeriti temperaturu i održavati fizički razmak.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...