Upoznao je dečka online, ubio ga, objesio i pojeo mu testise: Suđenje se nastavlja dogodine

Mark Latunski, optužen da je svojoj žrtvi, frizeru Kevinu Baconu prerezao grkljan, navodno je priznao ubojstvo koje se dogodilo 28. prosinca 2019. godine u Michiganu i suđenje mu se nastavlja iduće godine. Upoznali su se preko aplikacije Grindr, a Bacon je pronađen u Lutinskovom podrumu kako gol visi sa stropa zavezan za stopala.

Latunski mu je odrezao testise i pojeo ih. Baconovi roditelji su tek na suđenju doznali jezive detalje smrti njihovog sina.

 

– Zlo postoji i povrijedilo nas je. Iznenađujuće je čuti sve detalje. Izvan sebe smo. Pamtit ću ga onako kako ga se svi sjećaju, da je bio dobra osoba koja je bila strastvena i brinula se za ljude – komentirao je otac Karl Bacon u siječnju 2020.

Latunski je u zatvoru u Michiganu oko dvije godine i trebao bi se vratiti na sud 3. veljače. Sudac je bio odlučio da mu se može suditi u listopadu 2020. godine, nakon što je bio primljen na rehabilitaciju.

Bacon je upoznao Latunskog na Badnjak 2019. godine, nakon što su se povezali na Grindru, aplikaciji za sastanke i dejtanje za homoseksualce. Nestanak Bacona je prijavljen sljedeći dan.

Oko 18 sati Bacon je poslao poruku cimerici Michelle Myers one noći kada je nestao.

– Ostat ću vani neko vrijeme – pisalo je u poruci, prenosi NY Post.

– U šoku sam zbog cijele situacije. Teško je sve to prihvatiti – komentirala je kasnije Myers.

Sudski dokumenti su otkrili užasavajuće detalje ubojstva. Naime, Latunski je pio lijekove za mentalno zdravlje, ali ih povremeno namjerno ne bi uzeo.

Bacon se borio s depresijom, lošom slikom o sebi i prolazio je kroz velike obiteljske probleme u vrijeme ubojstva.

Kako su se baš te večeri upoznali, ispričala je Baconova cimerica. Myers je otkrila kako je Bacon saznao za božićno obiteljsko okupljanje i spomenuo kako dolazi jedna osoba koju on ne podnosi pa je tražio način kako da se izvuče s obiteljskog druženja.

– To ga je navelo da ode na Grindr gdje je upoznao Latunskog. Odbio je sve ostale prijatelje kako bi otišao na spoj naslijepo. Ali se nikada nije vratio – ispričala je Myers.

Policija je mladog Bacona pronašla u podrumu Latunskog 28. prosinca, a Latunski je 30. prosinca optužen za ubojstvo i sakaćenje mrtvog tijela.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...