Užas kod Bjelovara: ‘Braco moj, zašto te nema više?’. Mještani u šoku: ‘Tko je djetetu dao auto?!’

U nedjelju navečer je 16-godišnjak poginuo u teškoj nesreći u Velikom Korenovu kraj Bjelovara. Policija je utvrdila kako je 16-godišnjak, bez položenog vozačkog ispita, oko 19 sati upravljao VW Golfom, koji nije u obiteljskom vlasništvu. 

– Izlaskom iz blagog zavoja ulijevo izgubio je nadzor nad vozilom tako da je u nastavku vožnje udario vozilom u betonski most. Nakon nekontroliranog kretanja, osobni automobil zaustavio se na metalnoj dvorišnoj ogradi, a 16-godišnjak je na mjestu smrtno stradao – poručili su iz PU bjelovarsko-bilogorske. 

Nakon što je udario autom u betonski most, izletio je kroz prednje staklo u krošnju drveta ispred kuće. 

– Moj braco, zašto te nema više? Kako bez tebe dalje uopće živjeti? Falit ćeš svaku minutu, svaki sat… U srcu mom živjet ćeš zauvijek, da sam znala, ne bi te puštala – napisala je sestra 16-godišnjaka na društvenim mrežama. 

Foto: Bjelovar.live/Ivan Karačony

Mještani su u šoku. Za Jutarnji list ispričali su kako se čuo strašan zvuk, kao da je bomba pala. Istrčali su na ulice odmah. 

– Jedan susjed je povikao da zovemo Hitnu i policiju jer je vani strahota, da je netko skršio auto. Tužno je kako mladi ginu danas. Pa tko je tom djetetu dao da vozi? Osjećam ljutnju iako tog dečka ne poznajem niti sam ga ikad vidio – ispričao je jedan mještanin. 

Iz PU bjelovarsko-bilogorske naveli su kako su bjelovarskom Županijskom državnom odvjetništvu postali izvješće o prometnoj nesreći. 

Najčitaniji članci

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...