Uživo iz Nove Gradiške sa ceste strave: Poginuo muškarac, 12 ljudi je ozlijeđeno, u bolnici su

Nakon što je slavonsko-brodska policija obavila očevid na mjestu gdje se u subotu navečer dogodila na autocesti A3 blizu Nove Gradiške dogodila stravična prometna nesreća, izvijestili su kako je poginuo  51-godišnji državljanin BiH, a 12 osoba je ozlijeđeno.

PRATITE UŽIVO:

– Na autocesti A3 u blizini Nove Gradiške, dogodilo se ukupno devet prometnih nesreća u kojima je sudjelovalo više vozila. U tim prometnim nesrećama jedna osoba je smrtno stradala, te je utvrđeno kako je riječ o 51-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine. Prema trenutnim saznanjima i nakon završenog očevida na mjestu događaja, u spomenutim prometnim nesrećama 12 osoba je ozlijeđeno, te zbrinuto u bolnici u Novoj Gradiški- navedeno je u dopunjenom priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske.

Sinoć je  na autocesti A3 između čvora Okučani i Nova Gradiška u smjeru Lipovca bio zatvoren promet, a jutros oko 7.25 je po obavljenom očevidu normaliziran.

Policijski službenici nastavljaju provoditi kriminalističko istraživanje te utvrđivati okolnosti i činjenica u vezi prometne nesreće. Najavljuju kako po završetku slijedi priopćenje.

Podsjetimo, više automobila, teretnih i osobnih, sudjelovalo je oko 18.20 u prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Nove Gradiške u subotu. 

– Promet otežava gusta magla, te je promet trenutno zatvoren na južnoj kolničkoj traci autocesti A3 od Okušana do Nove Gradiške i preusmjeravan obilazno. Kolona je oko 1 kilometar – rekli su sinoć u policiji. 

Ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška Josip Kolodziej također se sinoć oglasio i rekao kako je u bolnicu prevezeno 11 ozlijeđenih ljudi. 

Četvero je teško ozlijeđeno, jedan od njih je odmah išao na opeaciju. 

– Svi liječnici su na dužnosti i na svom radnom mjestu i pomažu unesrećenima – rekao je. 

Najčitaniji članci

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...