VIDEO Havajka, zlatni sat, Gucci s pčelicama i jastozi… Počela je još jedna Kerumova kampanja

Željko Kerum u Gucci cipelama i s jastozima za novinare krenuo u još jednu političku kampanju. 

Naime, na konferenciji za medije u Splitu predstavio je zamjenika za gradonačelnika Igora Stanišića i Lidiju Bekavac, koji su bivši gradski vijećnici. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kerum je stigao u Gucci cipelama, a na ruci je nosio zlatni sat. Na samom kraju konferencije pozvao je novinare da kušaju njegove specijalitete.

– Dogodili su se izvanredni izbori za gradonačelnika Splita, smatram da nisu bili potrebni, pogotovo za vijeće. Ako je gradonačelnik dao ostavku, trebali su se održati izbori za gradonačelnika, a vijeće ne jer ono nije dovelo do političke krize – rekao je.

– Smatram da ja, zamjenici i moji ljudi koji su na listi činimo najbolje ono što se nudi Splitu za vlast i smatram da će birači Splita prepoznat naš trud našu želju i volju da želimo pokrenuti Split, da sva djeca vrtićke dobi imaju pravo na smještaj u vrtiću, da bolesni koji dolaze na liječenje u Split imaju gdje prespavati – istaknuo je Kerum.

Istaknuo je kako se o njemu gotovo sve zna, istaknuo je kako od 2009. do 2013. je radio volonterski.

– Radio sam zapravo, ali nisam primao plaću, davao sam plaću potrebitima koji su bili siromašni, to je činjenica. Isto tako i saborsku plaću sam davao siromašnima, isto tako ću ako pobijedim i u ovome mandatu donirati svoje prihode i neću uzimati plaću. Obećajem građanima da ću odraditi puno više nego u prošlom mandatu, a odradio sam puno. Idemo iskreno, pošteno, ljudski, a narod neka razmisli tko je eksperiment, a tko je doprinio Splitu, tko čini dobro ljudima, tko daje, a tko uzima. Mi smo spremni – poručio je Kerum.

Bekavac: Puljak je lažni projekt kao i Tomašević u Zagrebu

Bekavac je istaknula kako je Puljak u gradskoj blagajni ostavio minus od 18 milijuna kuna. 

– Puljak je lažni projekt kao i gradonačelnik Tomašević u Zagrebu, izađite na izbore i izaberite nas koji znamo i umijemo, imamo volju energiju i iskustvo – kazala je Lidija Bekavac.

Igor Stanišić se zahvalio Kerumu na ukazanom povjerenju. 

– Da me bilo tko drugi zvao ja ne bih pristao – istaknuo je te dodao kako protukandidati nisu ni svjesni u što su se upustili. 

Najčitaniji članciSource link

Vaša iskustva i mišljenje ...