[VIDEO] OTKRIVEN! U plaćenom spotu Andrija Jarak radikalno promijenio svoje iskustvo s covidom


U kolovozu prošle godine novinar NOVE TV Andrija Jarak zarazio se koronavirusom. Medijima je u telefonskom razgovoru ispričao kako nema težih simptoma. 

– Nemam značajnijih simptoma i relativno sam dobro, nemam temperaturu. Osjetio sam nekakvu slabost i otišao na testiranje i nalaz je pokazao da sam pozitivan i to je to. Pobijedili smo i teže stvari pa ćemo i koronu’,  optimistično je tada za Večernji list izjavio dobro raspoloženi Jarak.

No, godinu dana kasnije, HZJZ na čelu s Krunoslavom Capakom je pokrenuo reklamu kampanju kojoj je cilj građane nagovoriti na cijepljenje. U njoj je CApak za 160.000 kuna angažirao poznate osobe. Među njima se našao i Andrija Jarak. No, u spotu se njegovo iskustvo s koronom drastično razlikuje od onoga kojeg je ranije opisivao medijima.

 

-I ja sam se razbolio od koronavorusa. To što sam prošao ne bih nikome poželio. Cijepite se! Samo tako, zajedno, možemo pobijediti ovu pošast, govori u spotu isti onaj Andrija Jarak koji je prije točno godinu dana tvrdio kako je koronu prebolio bezbolno:

21-7-2021 FOTO-yt

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...