Vjenčanice u trendu – Klasične su sve traženije


Ove sezone vjenčanice u trendu su klasične jer riječ je o bezvremenskom dizajnu koji se postavlja iznad trendova. Iako slavne dame nerijetko biraju nešto super otvoreno i prozirno, realan svijet bira nešto što će dobro izgledati na fotografijama i kad klinci odrastu.

Foto: Dreamstime

– Mislim da se malo udaljavamo od tih prozirnih stvari, sve je traženiji bezvremenski dizajn – komentirao je Justin Alexander Warshaw, američki dizajner vjenčanica za Insider.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pretvorila je vjenčanicu u maturalnu haljinu


|
Video: KanalRi

Iako haljine s niskim dekolteom ili prozirnom tkaninom mogu biti prekrasne, Warshaw kaže da takve kreacije već za par godina mogu djelovati staromodno. Upravo to mnogima može zasmetati.

Mladenke se zato sada okreću više osnovnom dizajnu, koji neće ‘vrištati’ godinu u kojoj je napravljen.

Randy Fenoli, američki dizajner i stilist iz serije o vjenčanicama, naglasio je povratak klasičnog dizajna, jer je ljudima dosta prozirnosti na vjenčanjima.

Delighted joyful woman posing for a photo

Foto: 123RF

– No nije da u potpunosti napuštamo transparentnost. Naime, pokušavamo pronaći balans prozirnim detaljima koje ćemo naglasiti, bez da nužno otkrivamo žensko tijelo – istaknuo je Warshaw.

Primjerice, predlaže detalje na ramenima ili nabore od eteričnog tekstila, koji će dati na dramatičnosti. To je bolje nego – potpuno prozirni rukavi ili duboki izrezi. Dizajneri ističu da je taj suptilan osjećaj elegancije sada više tražen, nego nešto potpuno otvoreno.

I vjenčanice imaju svoje trendove, ako izgleda dobro danas, ne znači da će biti super i za 10 ili 20 godina, a to je također jedna od karakteristika koju mladenke žele – da na fotografijama izgledaju dobro i kako vrijeme prolazi.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...