Vozači oprez! Zbog nesreće na A6 u tunelu Sleme u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom

Zbog prometne nesreće na autocesti A6 u tunelu Sleme, u smjeru Rijeke promet se odvija jednom prometnom trakom i vozi se uz ograničenje brzine od 60 km na sat, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Uočen je predmet na kolniku na A1 između naplatne postaje Demerje i čvora Donja Zdenčina u smjeru Dubrovnika. HAK upozorava vozače na pojačan oprez.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, ponegdje ima i magle. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima.

Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina).

Zimski uvjeti na cestama

Zimski su uvjeti, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obavezna zimska oprema na cestama u Lici. Zbog zimskih uvjeta za sav promet zatvorena je državna cesta DC547 Sveti Rok-Mali Alan.

Zbog vode na kolniku prekinut je promet na dionici državne ceste DC36 Karlovac-Šišljavić, a na dionici Šišljavić-Pokupsko vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima. U prekidu je katamaranska linija Komiža-Biševo.

Najčitaniji članci

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...