Z1 skinula novu epizodu ‘Bujice‘ iz programa: 'Nadam se da ne podržavaš onu ljigavu gamad'

Napetosti u Domovinskom pokretu su eskalirale nakon što je Ivan Penava na press konferenciji prozvao Stephena Bartulicu zbog vožnje u Ferrariju s osobom s kriminalnom prošlošću. Penava je zahtijevao Bartuličinu ispriku i kritizirao Velimira Bujanca, kojeg smatra Bartuličinim medijskim pokroviteljem.

Mario Radić se također ogradio od Bujanca, koji je uzvratio optužbama da DP krši predizborna obećanja zbog imenovanja Milorada Pupovca na funkciju u Saboru.  Z1 televizija nije emitirala novu epizodu Bujančeve emisije “Bujica”, već je umjesto toga prikazana repriza s Dejanom Lovrenom.

Odmah taj dan Bujanec se oglasio na Facebooku. Objavio je video na kojem se vidi kako upravlja Ferrarijem na daljinsko upravljanje i koji pada sa stola u studiju.

– Di ste tiktokeri, ide Bartolucci, rekao je, a iznad videa napisao:

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU SRBA I HRVATA?

Srbi svoje poraze pretvaraju u pobjede, a Hrvati su “velemajstori” u pretvaranju veličanstvenih pobjeda u “poraze”… Ipak, sjajan uspjeh gospodina Bartulice ne može zagaditi ni tisuću imbexovaca!

I baš zbog toga – svima (posebno Benčićki i ‘benčićkama’ koje se pjene i spominju me po Saboru) poručujem; mišljenje YUlijeve medijske kamarile uopće me ne zanima, a još manje – političkih budala kojima sroljoševci tragikomično manipuliraju – napisao je Bujanec na Facebooku.

Ljubitelji Bujančeve emisije su u šoku, dok ga drugi kritiziraju.

– Sjajan je uspjeh kad te vozi čovjek u autu koji je osuđen za pokušaj ubojstva. Zasrao si Bujanec s definicijom domoljublja – komentar je ispod objave.

– Velimire, zašto ne odgovoriš zašto nema Bujice, nadam se da ne podržavaš onu ljigavu i licemjernu gamad (Penava i Mlinarić) koji su pokazali svoje pravo lice. Jedini koji vrijede su Bartulica, Branka Lozo i Slobodan Prosperov Novak, a ostali su se pokazali kao licemjerna gamad bez ljudskog ponosa i časti – jedan je od komentara ispod objave.

 Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.Source link

2 misli o “Z1 skinula novu epizodu ‘Bujice‘ iz programa: 'Nadam se da ne podržavaš onu ljigavu gamad'

  1. I do not even know how I ended up here but I thought this post was great I dont know who you are but definitely youre going to a famous blogger if you arent already Cheers

  2. Your writing is a true testament to your expertise and dedication to your craft. I’m continually impressed by the depth of your knowledge and the clarity of your explanations. Keep up the phenomenal work!

Vaša iskustva i mišljenje ...