Zadavio troje djece u Zagrebu, zločin je najavio na Facebooku, spomenuo i masone: ‘Zbogom’

Nezapamćen zločin potresao je Hrvatsku. 

Otac, austrijski državljanin sa stalnom hrvatskom adresom, u Zagrebu je ubio svoje troje malodobne djece. Zagrebačka policija dobila je dojavu u noći na subotu.

– Pronašli smo troje djece bez znakova života te se sumnja na kazneno djelo ubojstva. Očevidom rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika – izvijestila je policija.

Uživo iz Mlinova

Majka u vrijeme zločina nije bila u Zagrebu

Kako je Jutarnji prvi objavio, tijelo četverogodišnjaka bilo je u spavaćoj sobi, a tijela blizanaca, dječaka i djevojčice (7), pronašli su u dnevnom boravku gdje su još bile igračke.

Nakon što je ubio djecu, pokušao je ubiti i sebe, otrovom ili tabletama. Policajci su ga omamljenog pronašli u stanu i odveli na liječenje u bolnicu Sestara Milosrdnica, objavila je HINA.

U vrijeme zločina majka ubijene djece nije bila u Zagrebu, a djeca su vikend provodila s ocem.nU policiji kažu da u toj obitelji ranije nije bilo “postupanja po problematici obiteljskog nasilja”. 

Spominjao masone koji mu nisu htjeli pomoći

Otac je radio u uglednim austrijskim leasing kućama, a u Beču ima svoju konzultantsku firmu.

Na društvenim mrežama ostavio je oproštajno pismo. Napisao je ‘Zbogom svima, otići ću jer više ne mogu’.

Prvo javljanje s mjesta strave

U oproštajnom statusu spomenuo je loše odnose svoje bivše supruge i sadašnje partnerice koja ga je zbog toga ostavila te probleme s novcem.

Dodao je i kako se pokušavao vratiti na posao.

Spomenuo je i ‘braću iz masonske lože’ koji mu nisu htjeli pomoći, osim dvojice najboljih prijatelja i brata koji su mu pomogli koliko su mogli.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...