Zadnje poruke Mateja njegovoj curi bile su boce vina i večera. ‘Je li sve ok?’.. odgovora nema

Poslao mi je video u poruci, ali ja sam bila na poslu i mobitel mi je bio isključen. Kad sam se oko ponoći vratila kući, odgovorila sam na tu poruku i otišla spavati. Probudila sam se u sedam ujutro i vidjela da mi nije poslao poruku za laku noć, što uvijek i čini. Poslala sam mu poruku: “Je li sve ok?”, odgovora nema, ovako je započela svoju priču Matejeva cura za Kurir koja je potresena događanjima posljednjih nekoliko dana.

Matej je nestao u noći na petak, dok je s prijateljima bio u klubu Magacin koji je nedavno otvoren na mjestu gdje se nalazio Gotik. Posljednji put su ga vidjeli kako izlazi prema splavu. Njegov nestanak prijavljen je 31. prosinca u 18 sati.

– Poslije oko 14 sati opet sam mu poslala poruku, opet ništa. Mislim da ne može toliko dugo spavati, nema šanse. Kasnije sam čula od njegovih prijatelja, koji su mi rekli da je nestao, da mu je jakna tu, da ne znaju što se dogodilo, bili su izvan sebe – rekla je potresena djevojka.

Mlada Splićanka uvjerena je i dalje kako Matej sigurno nije konzumirao drogu te se pita kako bi je uopće prenijeli preko granice.

– To uopće nije njihov stil! A čak i da jesu, tko bi švercao drogu preko granice?! A tamo apsolutno nikog ne poznaju, gdje bi nabavili. Tek su stigli, prvi dan, nema šanse. Zvao me u 14.30 kad su prešli granicu, pa u 18 kad su ušli u stan, pa u 21.30, s večere. Na tom videu koji mi je poslao vidjele su se tri boce vina, ali njih je sedam. Atmosfera je bila vesela, neki su pili bijelo vino, neki crno, čekali večeru, ništa posebno – opisuje djevojka.

Kao i Matejev otac, djevojka svaku povezanost s drogom opovrgava.

– Glupo će možda zvučati, ali ako je i bio drogiran, njemu je to neko stavio u piće – zaključila je djevojka.

Deveti dan nastavlja se potraga za 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišem koji je  u noći između 30. i 31. prosinca nestao u Beogradu, te mu se od tada gubi svaki trag.

Njegov otac, Nenad Periš, već nekoliko dana nalazi se u Beogradu u potrazi za svojim sinom te moli sve koji znaju bilo koju informaciju da jave.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...