Zagrebačka policija objavila nove detalje o padu Cessne

Jedan čovjek (30) je smrtno stradao, a četvero je ozlijeđenih u padu sportskog zrakoplova u šumi kod Kerestinca. Zagrebačka policija priopćila je nove detalje tragične zrakoplovne nesreće. Naime, u suboru 25. svibnja oko 15, 51 sati policija je zaprimila dojavu o padu manjeg zrakoplova na području naselja Lučko.

Pogledajte video

Dan nakon pada aviona: Još se čisti teren u Stupniku, planiraju olupinu izvlačiti helikopterom?


00:52

Dan nakon pada aviona: Još se čisti teren u Stupniku, planiraju olupinu izvlačiti helikopterom?


|
Video: 24sata/Video

Policija je s drugim službama izašla na teren te su započeli sa traganjem, a do unesrećenih prvi je stigao policijski službenik policijske uprave zagrebačke čime je ujedno i potvrđena točnost dojave.

Na samom mjestu događaja, u Stupničko-obreškoj šumi pružena je liječnička pomoć ozlijeđenima te je utvrđeno da je u padu zrakoplova jedna osoba smrtno stradala.

Srušili se nakon 20-ak minuta polijetanja

Zrakoplovom Cessna, mađarskih registarskih oznaka upravljao je 27-godišnjak te je iz zasad neutvrđenog razloga došlo do pada zrakoplova 20-ak minuta nakon polijetanja. Uz pilota nalazile su se još četiri osobe, smrtno stradali 30-godišnjak, dvojica muškaraca starosti 39 i 22 godine te 68-godišnjakinja. Ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć u zdravstvenim ustanovama na području Zagreba.

Očevidom rukovodi dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici u suradnji sa istražiteljima zrakoplovnih nesreća.

Očevid i kriminalističko istraživanje se nastavljaju u cilju utvrđivanja svih okolnosti.

 Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...