Zaklao tinejdžericu, pustili ga ranije iz zatvora. Nakon godinu dana ubio je ženu odvijačem

Eric Pierson ubio je tinejdžericu 1993. godine. Dobio je 40 godina zatvora. Pustili su ga nakon što je odslužio 27 godina. Samo godinu dana nakon toga ubio je Ericu Verdeciju (33). Njezino tijelo policija je pronašla u kanalu na Floridi.

Erica je nestala 25. rujna, imala je šestogodišnje dijete. Eric je priznao da ju je ubio odvijačem.

Eric je 1993. godine zaklao tinejdžericu Kristinu Whitaker (17). Dobio je 40 godina zatvora, ali izašao je već nakon 27 godina.

U međuvremenu se promijenio zakon i na Floridi osuđenici za najteže zločine ne mogu izaći iz zakona ako ne odsluže barem 85 posto kazne. No taj se zakon nije mogao primijeniti na Erica retroaktivno i njega su pustili u rujnu prošle godine.

Nakon samo godinu dana ubio je Ericu Verdeciju. 

– Zašto je ovaj čovjek na ulici? Zašto?! Platit će ovaj put. Neću stati dok ga ne vidim u električnoj stolici – rekla je majka ubijene, Carmen Verdecia, prenosi New York Post.

Policija je povezala Piersona s Verderijinim nestankom nakon što su njezini prijatelji rekli da su je posljednji put vidjeli u trgovini s ‘prljavim’ čovjekom koji se identificirao kao ‘ubojica’.

– Poludjela sam. Rekla sam policiji da je moja kćer viđena s ubojicom. Krenuli su je tražiti, no bilo je prekasno – rekla je majka.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...