Brojni poznati reagirali na šokantnu snimku vršnjačkog nasilja: 'Pa je li ovo moguće?'

Društvenim mrežama širi se video sa splitskog područja na kojem tinejdžerice fizički i psihički maltretiraju vršnjakinju. Dok djevojka kleči na cesti, barem tri djevojke sudjeluju u njenom fizičkom i psihičkom maltretiranju.

Iz PU splitsko-dalmatinske kazali su nam jučer kako su upoznati s događajem te da provode kriminalističko istraživanje, a Slobodna Dalmacija piše kako su dvije djevojke sa snimke uhićene.

Šokantna snimka zlostavljanja odjeknula je društvenim mrežama, a oglasili su se i mnogi influenceri, sportaši i estradne zvijezde koji su oštro osudili ovaj stravičan čin vršnjačkog nasilja.

POGLEDAJTE VIDEO:Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rozga reagirala na šokantnu snimku iz Splita


00:38

Rozga reagirala na šokantnu snimku iz Splita


|
Video: 24sata

Na koncertu u jednom splitskom klubu sve je s pozornice prokomentirala pjevačica Jelena Rozga.

– Ne znam jeste li vidjeli snimku koja kruži društvenim mrežama gdje tri maloljetne curice maltretiraju četvrtu. Ljudi, nećemo nasiljem i batinama rješavati stvari. Volimo se i svakog cijenimo – poručila je pjevačica.

Nasilje je osudio i poznati sportaš, kickboxer Antonio Plazibat.

– Pa je li ovo moguće? Ovo mlade cure? Ako je potrebna bilo kakva pomoć ili razgovor curi neka se javi, nije sama. Ima stručnih i duhovnih ljudi koji su spremni besplatno pomoći – napisao je Plazibat na društvenim mrežama.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...