Dnevni horoskop za četvrtak 21. 3.: Ovnovi će zabavljati ljude na poslu, a Rakovi preurediti dom


Ovan 21. 3 – 20. 4.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Zabavljat ćete prisutne bilo na poslu ili u društvu. Znat ćete uputiti pravu riječ ili nekoga utješiti. Lakše ćete osvajati druge i uživati u obostranim simpatijama. Poslovi povezani s medijima, ljepotom, modom ili umjetnošću donijet će probitak. Razveselit ćete partnera ljubavnom izjavom, znakom pažnje ili manjim darom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Horoskop


VIDEO

Horoskop


|
Video: 24sata/pixsell

Bik 21. 4. – 21. 5.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 2
Zdravlje: 3

Planetarni položaji nagovješćuje rad u domu. Ono što ne stignete obaviti na poslu, dovršit ćete kod kuće u kasnim noćnim satima. Pojavit će se nove okolnosti vezane uz rješavanje stambenog pitanja ili odnosa s roditeljima i djecom. Mogli biste uvesti nova pravila kućnog reda i tako pokušati disciplinirati svoje tinejdžere.

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

S više zadovoljstva i uspjeha obavljat ćete tekuće poslove, imati dobre kontakte s ljudima i osjećati se smireno. Osobe iz poslovne i privatne sredine posvetit će vam više pažnje, što će vas dodatno motivirati. Osjećat ćete se voljeno. Slobodno vrijeme ispunit ćete čitanjem ili proučavanjem omiljenog područja. Godit će vam trenuci samoće.

Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA

Rak 22. 6. – 22. 7.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 3

Otvaraju vam se mogućnosti da ostvarite neke planove ili unovčite svoje znanje i iskustvo. Možda ćete raskinuti jedan ugovor radi bolje prilike i karijeru nastaviti u sasvim drukčijem smjeru. Pojedinci će iskoristiti povoljnu priliku za kupnju većih pokretnih ili nepokretnih stvari ili preurediti stambeni prostor.

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Više ćete razmišljati o ljubavi ili tražiti prigodu za zabavu. Zanimat će vas društvena događanja, rado ćete se odazvati pozivu za izlazak ili sami nekoga pozvati na kavu. Iako niste u astrološkom razdoblju koje podržava poslovni napredak, ne odustajte od ciljeva. Uskoro će se neke situacije početi okretati u vašu korist.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 3

Morat ćete se više prilagoditi bližnjima i na neko vrijeme zanemariti svoje želje. Ako partner negdje mora otputovati, to nije razlog da se počnete osjećati nevoljeno. Shvatite to kao mogućnost da na najbolji način ispunite svoje slobodno vrijeme. Posjetite prijatelje, pogledajte zimska sniženja ili se bavite rekreacijom.

Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA

Vaga 23. 9. – 22. 10.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 5

Bit ćete vrckavi i znatiželjni, pa biste mogli sklopiti zanimljivo poznanstvo i prepustiti se dugim razgovorima i pričama. Novo prijateljstvo obogatit će vas kao osobu. Uživat ćete u sportskim i drugim rekreativnim aktivnostima. Mogli biste postati novi član neke grupe ili organizacije. Proširit ćete svoje obzore i pritom se dobro zabaviti.

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 2

Neke situacije na poslu odvijat će se munjevitom brzinom, možda vas iznenaditi ili dočekati nespremnima. Manje razočarenje pratit će one koji su se nadali promaknuću ili povišici. Ljubavna situacija neće biti blistava, a većim dijelom za to ćete biti i sami zaslužni. Tomu će krivac biti nedostatak vremena ili strpljenja za partnerove potrebe.

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Koncentracija će vam biti odlična pa s pamćenjem neće biti problema. Studenti će lakše pripremati ispite i usvajati novo gradivo, bilo iz knjiga ili timskim učenjem. Neki će pronaći posao ili krenuti u privatno poduzetništvo. Nove mogućnosti nadohvat su vam ruke, a na vama je da ih prepoznate i pravovremeno iskoristite.

Fotolia

Foto: Fotolia

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 3

Pravi je trenutak da iz života izbacite sve što je loše i poradite na ostvarenju osobnih ciljeva. Promjene će se odraziti na vaše dnevne navike i raspoloženje. Kada se pokrenete s mjesta, shvatit ćete da je život ljepši i jednostavniji. Temelj ljubavnim vezama dat će intelektualno prožimanje, zajednički planovi i slični interesi.

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Nove obaveze ili promjena planova zahtijevat će veću pozornost i koncentraciju, a poslovnim zahtjevima će nerijetko biti suprotstavljeni ljubavni ili društveni život. Bit ćete oštri na riječima i previše nestrpljivi da druge saslušate. Stoga neće biti čudno ako se s nekim posvađate ili poljuljate prijateljski odnos.

Foto: Dreamstime

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 3

Naći ćete se u vrtlogu poslovnih zadataka i zbivanja pa će dan biti prekratak za sve obaveze. Brzo ćete pričati, misliti i raditi. Donosit ćete mnogo odluka pa je veća mogućnost pogrešaka. Opterećivat će vas rutinski poslovi. U ljubavi biste svojom sumnjom ili prigovorima mogli udaljiti partnera od sebe i poslije požaliti.Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...