Dnevni horoskop za petak 7. lipnja: Bik će se otvoriti svom partneru, Rak će biti oslonac…Ovan 21. 3 – 20. 4.”},{“text”:”Ocjena dana: 2
\nLjubav: 3
\nPosao: 2
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 2
\nLjubav: 3
\nPosao: 2
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Mnogo vremena i energije izgubit ćete ispravljajući neku raniju pogrešku. Neriješeni odnosi u obitelji ili stambeni problemi mogli bi kulminirati. Ne možete dalje dok ne sredite taj dio, osobito ako uključuje vaše ukućane ili rodbinu.  Dopustite si malo luksuza i nečeg što će vas doista opustiti, makar imali i mnogo posla.  “,”type”:”p”,”element”:”

Mnogo vremena i energije izgubit ćete ispravljajući neku raniju pogrešku. Neriješeni odnosi u obitelji ili stambeni problemi mogli bi kulminirati. Ne možete dalje dok ne sredite taj dio, osobito ako uključuje vaše ukućane ili rodbinu.  Dopustite si malo luksuza i nečeg što će vas doista opustiti, makar imali i mnogo posla.  

“},{“text”:”POGLEDAJTE VIDEO:”,”type”:”p”,”element”:”

POGLEDAJTE VIDEO:

“},{“id”:”1224321″,”src”:”https://cms.24sata.hr/media/img/7f/82/44f79c84ec7bcfcf1a4b.jpeg”,”type”:”video”,”title”:”Namještaju horoskopske znakove djeci”,”element”:”“,”custom_description”:””},{“text”:”Bik 21. 4.  – 21. 5.”,”type”:”h2″,”element”:”

Bik 21. 4.  – 21. 5.

“},{“text”:”Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5

“},{“text”:”S partnerom ćete razgovarati o osjetljivim temama, čak otkriti neke svoje tajne ili skrivene osjećaje. Druga će se strana iskreno truditi ne bi li vam ugodila i ispunila vaša očekivanja. Uživat ćete u susretima s prijateljima i poznanicima. Ucijepite planovima dugoročniji karakter i pridobijte ukućane za suradnju.  “,”type”:”p”,”element”:”

S partnerom ćete razgovarati o osjetljivim temama, čak otkriti neke svoje tajne ili skrivene osjećaje. Druga će se strana iskreno truditi ne bi li vam ugodila i ispunila vaša očekivanja. Uživat ćete u susretima s prijateljima i poznanicima. Ucijepite planovima dugoročniji karakter i pridobijte ukućane za suradnju.  

“},{“text”:”Blizanci 22. 5 – 21. 6.”,”type”:”h2″,”element”:”

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3

“},{“text”:”Obavljat ćete istodobno nekoliko poslova, ali se nećete dugo zadržavati na jednome mjestu. Neke ćete dovršavati, druge započinjati, a o trećima intenzivno razmišljati. Nećete prihvaćati raskid veze ili odbijanje. Energično ćete uvjeravati partnera u svoju ljubav, dajući mu do znanja da ga volite.   “,”type”:”p”,”element”:”

Obavljat ćete istodobno nekoliko poslova, ali se nećete dugo zadržavati na jednome mjestu. Neke ćete dovršavati, druge započinjati, a o trećima intenzivno razmišljati. Nećete prihvaćati raskid veze ili odbijanje. Energično ćete uvjeravati partnera u svoju ljubav, dajući mu do znanja da ga volite.   

“},{“id”:”985854″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”U dobru i zlu: 4 znaka Zodijaka koji vas nikada neće napustiti”,”element”:”“,”custom_description”:””},{“text”:”Rak 22. 6.  – 22. 7.”,”type”:”h2″,”element”:”

Rak 22. 6.  – 22. 7.

“},{“text”:”Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5

“},{“text”:”Sva razumna i utemeljena nastojanja na području posla, karijere i društvenog položaja imat će povećanih izgleda za uspjeh. Mogli biste ići na putovanja povezana s poslom ili obrazovanjem. Ukućani će trebati vašu potporu ili vodstvo pa ćete u jednom trenutku postati glava obitelji koja se brine za sve i svakog.  “,”type”:”p”,”element”:”

Sva razumna i utemeljena nastojanja na području posla, karijere i društvenog položaja imat će povećanih izgleda za uspjeh. Mogli biste ići na putovanja povezana s poslom ili obrazovanjem. Ukućani će trebati vašu potporu ili vodstvo pa ćete u jednom trenutku postati glava obitelji koja se brine za sve i svakog.  

“},{“id”:”1215527″,”alt”:””,”src”:”https://cms.24sata.hr/media/images/2016-17/dreamstime_xl_33822931_pvYuSbx.jpg”,”link”:null,”type”:”image”,”title”:””,”resize”:”100%xauto”,”element”:”“,”attributes”:”css:none”,”custom_description”:””},{“text”:”Lav 23. 7.- 22. 8.”,”type”:”h2″,”element”:”

Lav 23. 7.- 22. 8.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Posao rasporedite tako da ne dolazite u škripac s vremenom. Imate li problema s ljubavnim partnerom, možda je uzrok vaša prezaposlenost. Pronađite više vremena za zajedničke trenutke. Misli će vam se učestalo vraćati jednoj osobi ili situaciji. Nešto što vam se dogodilo prošlih dana ne izlazi vam iz glave.  “,”type”:”p”,”element”:”

Posao rasporedite tako da ne dolazite u škripac s vremenom. Imate li problema s ljubavnim partnerom, možda je uzrok vaša prezaposlenost. Pronađite više vremena za zajedničke trenutke. Misli će vam se učestalo vraćati jednoj osobi ili situaciji. Nešto što vam se dogodilo prošlih dana ne izlazi vam iz glave.  

“},{“text”:”Djevica 23. 8. – 22. 9.”,”type”:”h2″,”element”:”

Djevica 23. 8. – 22. 9.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 5
\nZdravlje: 3
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 5
\nZdravlje: 3

“},{“text”:”Bilo da je riječ o tekućim obavezama ili privatnim odnosima, spretno ćete rješavati probleme. Zahvaljujući snalažljivosti dokazat ćete se u mnogim situacijama. U nekim trenucima osjećat ćete se ranjivo i umorno, no to je samo utjecaj Mjeseca koji vas čini preosjetljivima na vanjske podražaje.  “,”type”:”p”,”element”:”

Bilo da je riječ o tekućim obavezama ili privatnim odnosima, spretno ćete rješavati probleme. Zahvaljujući snalažljivosti dokazat ćete se u mnogim situacijama. U nekim trenucima osjećat ćete se ranjivo i umorno, no to je samo utjecaj Mjeseca koji vas čini preosjetljivima na vanjske podražaje.  

“},{“text”:”Vaga 23. 9.  – 22. 10.”,”type”:”h2″,”element”:”

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 4
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 4
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Budete li morali pristati na ustupke kako biste priveli kraju važan posao ili spasili brak, ne ponašajte se odbojno prema drugoj strani. Usredotočite se na budućnost i zajedničke interese. Bit ćete oštri na jeziku i previše svadljivi, no iz većine situacija izvlačit ćete se bez štetnih posljedica. Na rad će vas motivirati veća zarada ili riječi potpore.  “,”type”:”p”,”element”:”

Budete li morali pristati na ustupke kako biste priveli kraju važan posao ili spasili brak, ne ponašajte se odbojno prema drugoj strani. Usredotočite se na budućnost i zajedničke interese. Bit ćete oštri na jeziku i previše svadljivi, no iz većine situacija izvlačit ćete se bez štetnih posljedica. Na rad će vas motivirati veća zarada ili riječi potpore.  

“},{“id”:”986452″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”Evo čega se znakovi Zodijaka najviše boje: Blizanci samoće…”,”element”:”“,”custom_description”:””},{“text”:”Škorpion 23. 10. – 21. 11.”,”type”:”h2″,”element”:”

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 5
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 5
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3

“},{“text”:”Spretno i brzo ispunjavat ćete radne zadatke. Izvući ćete korist iz jednog razgovora, baš u trenutku kad zaključite da je sve krenulo nizbrdo. Slobodnima bi se mogao dogoditi pozitivan preokret, osobito ako su već uspostavili prijateljski kontakt sa simpatijom. U razgovoru ćete shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog.  “,”type”:”p”,”element”:”

Spretno i brzo ispunjavat ćete radne zadatke. Izvući ćete korist iz jednog razgovora, baš u trenutku kad zaključite da je sve krenulo nizbrdo. Slobodnima bi se mogao dogoditi pozitivan preokret, osobito ako su već uspostavili prijateljski kontakt sa simpatijom. U razgovoru ćete shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog.  

“},{“id”:”2670498″,”alt”:””,”src”:”https://cms.24sata.hr/media/images/2023-45/dreamstime-m-203400570.jpg”,”link”:null,”type”:”image”,”title”:””,”resize”:”100%xauto”,”element”:”“,”attributes”:”css:none”,”custom_description”:””},{“text”:”Strijelac 22. 11. – 21. 12.”,”type”:”h2″,”element”:”

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 3
\nZdravlje: 4

\n 
\nIzbjegavajte pritisak, žurbu i obavljanje poslova u posljednji trenutak. Smanjite troškove na razumnu mjeru. Novčanu krizu prebrodite posudbom i brižljivim planiranjem rashoda. Mnogo će vam značiti nečije priznanje, pohvala ili nagrada. Osoba od koje to niste očekivali, ispunit će obećanje.  “,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 3
\nZdravlje: 4

\n 
\nIzbjegavajte pritisak, žurbu i obavljanje poslova u posljednji trenutak. Smanjite troškove na razumnu mjeru. Novčanu krizu prebrodite posudbom i brižljivim planiranjem rashoda. Mnogo će vam značiti nečije priznanje, pohvala ili nagrada. Osoba od koje to niste očekivali, ispunit će obećanje.  

“},{“text”:”Jarac 22. 12. – 20. 1.”,”type”:”h2″,”element”:”

Jarac 22. 12. – 20. 1.

“},{“text”:”Ocjena dana: 2
\nLjubav: 2
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 2
\nLjubav: 2
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Ljubomora će vas natjerati da čeprkate po partnerovoj prošlosti. Radije otvoreno razgovarajte o onome što smatrate problemom, nego da mučite sami sebe. U poslu ćete trpjeti nečija upletanja. Mirno to prihvatite i nemojte se uzbuđivati, a ni svađati. Trebate li obaviti važan razgovor, odjenite se prikladno, pazeći na svaku pojedinost.  “,”type”:”p”,”element”:”

Ljubomora će vas natjerati da čeprkate po partnerovoj prošlosti. Radije otvoreno razgovarajte o onome što smatrate problemom, nego da mučite sami sebe. U poslu ćete trpjeti nečija upletanja. Mirno to prihvatite i nemojte se uzbuđivati, a ni svađati. Trebate li obaviti važan razgovor, odjenite se prikladno, pazeći na svaku pojedinost.  

“},{“text”:”Vodenjak 21. 1. – 18. 2.”,”type”:”h2″,”element”:”

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3

“},{“text”:”Trebat će vam više vremena za obavljanje zadataka. Radije ćete promatrati zbivanja nego li se aktivno uključivati u njih. Dobre vijesti bit će vezane uz financije, poslovanje s bankama i osiguravajućim društvima. Uspjet ćete u naumu, osobito ako su u tijeku aktivnosti vezane uz kupnju ili prodaju stana.  “,”type”:”p”,”element”:”

Trebat će vam više vremena za obavljanje zadataka. Radije ćete promatrati zbivanja nego li se aktivno uključivati u njih. Dobre vijesti bit će vezane uz financije, poslovanje s bankama i osiguravajućim društvima. Uspjet ćete u naumu, osobito ako su u tijeku aktivnosti vezane uz kupnju ili prodaju stana.  

“},{“id”:”700434″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”To ni sebi neće priznati: Najveće tajne svakog znaka horoskopa”,”element”:”“,”custom_description”:””},{“text”:”Ribe 19. 2. – 20. 3.”,”type”:”h2″,”element”:”

Ribe 19. 2. – 20. 3.

“},{“text”:”Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5

“},{“text”:”Splet okolnosti pokazat će vam da se isplati ulagati u ljude, izlaziti im ususret i pomagati. Prijateljstva, preporuke i poznanstva imat će značaja u ostvarivanju vaših ciljeva. Nećete imati razloga požaliti se na partnera. Osjećaj da vas poštuje i uvažava važniji vam je od svega. Neki će parovi planirati potomstvo.”,”type”:”p”,”element”:”

Splet okolnosti pokazat će vam da se isplati ulagati u ljude, izlaziti im ususret i pomagati. Prijateljstva, preporuke i poznanstva imat će značaja u ostvarivanju vaših ciljeva. Nećete imati razloga požaliti se na partnera. Osjećaj da vas poštuje i uvažava važniji vam je od svega. Neki će parovi planirati potomstvo.

“}],”content_elements”:[{“text”:”Ovan 21. 3 – 20. 4.”,”type”:”h2″,”element”:”

Ovan 21. 3 – 20. 4.

“},{“text”:”Ocjena dana: 2
\nLjubav: 3
\nPosao: 2
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 2
\nLjubav: 3
\nPosao: 2
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Mnogo vremena i energije izgubit ćete ispravljajući neku raniju pogrešku. Neriješeni odnosi u obitelji ili stambeni problemi mogli bi kulminirati. Ne možete dalje dok ne sredite taj dio, osobito ako uključuje vaše ukućane ili rodbinu.  Dopustite si malo luksuza i nečeg što će vas doista opustiti, makar imali i mnogo posla.  “,”type”:”p”,”element”:”

Mnogo vremena i energije izgubit ćete ispravljajući neku raniju pogrešku. Neriješeni odnosi u obitelji ili stambeni problemi mogli bi kulminirati. Ne možete dalje dok ne sredite taj dio, osobito ako uključuje vaše ukućane ili rodbinu.  Dopustite si malo luksuza i nečeg što će vas doista opustiti, makar imali i mnogo posla.  

“},{“text”:”POGLEDAJTE VIDEO:”,”type”:”p”,”element”:”

POGLEDAJTE VIDEO:

“},{“id”:”1224321″,”src”:”https://cms.24sata.hr/media/img/7f/82/44f79c84ec7bcfcf1a4b.jpeg”,”type”:”video”,”title”:”Namještaju horoskopske znakove djeci”,”element”:”“,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”video”,”id”:”1224321″,”title”:”Namještaju horoskopske znakove djeci”,”description”:””,”url”:”https://video.24sata.hr/video/cds/24/2021/9/ed7685cf.mp4″,”provider”:”upload”,”video_id”:””,”created_date”:”2021-09-21T13:38:18.826496+02:00″,”width”:null,”height”:null,”no_ads”:false,”duration”:”00:57″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”33483″,”name”:”24sata/pixsell”,”slug”:”24sata-pixsell”,”title”:””,”image”:null},”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2161359″,”width”:622,”height”:414,”caption”:”(c) Yarruta | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2021-30/dreamstime-l-93278783.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2021-07-31T13:33:59.795502+02:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”13185″,”name”:”Dreamstime_/ILUSTRACIJA”,”slug”:”dreamstime-ilustracija”,”title”:””,”image”:null},”src”:”https://img.24sata.hr/LawN_DFENiPyUfRfNpnpFVcV6fE=/622×0/smart/media/images/2021-30/dreamstime-l-93278783.jpg”}}},{“text”:”Bik 21. 4.  – 21. 5.”,”type”:”h2″,”element”:”

Bik 21. 4.  – 21. 5.

“},{“text”:”Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5

“},{“text”:”S partnerom ćete razgovarati o osjetljivim temama, čak otkriti neke svoje tajne ili skrivene osjećaje. Druga će se strana iskreno truditi ne bi li vam ugodila i ispunila vaša očekivanja. Uživat ćete u susretima s prijateljima i poznanicima. Ucijepite planovima dugoročniji karakter i pridobijte ukućane za suradnju.  “,”type”:”p”,”element”:”

S partnerom ćete razgovarati o osjetljivim temama, čak otkriti neke svoje tajne ili skrivene osjećaje. Druga će se strana iskreno truditi ne bi li vam ugodila i ispunila vaša očekivanja. Uživat ćete u susretima s prijateljima i poznanicima. Ucijepite planovima dugoročniji karakter i pridobijte ukućane za suradnju.  

“},{“text”:”Blizanci 22. 5 – 21. 6.”,”type”:”h2″,”element”:”

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3

“},{“text”:”Obavljat ćete istodobno nekoliko poslova, ali se nećete dugo zadržavati na jednome mjestu. Neke ćete dovršavati, druge započinjati, a o trećima intenzivno razmišljati. Nećete prihvaćati raskid veze ili odbijanje. Energično ćete uvjeravati partnera u svoju ljubav, dajući mu do znanja da ga volite.   “,”type”:”p”,”element”:”

Obavljat ćete istodobno nekoliko poslova, ali se nećete dugo zadržavati na jednome mjestu. Neke ćete dovršavati, druge započinjati, a o trećima intenzivno razmišljati. Nećete prihvaćati raskid veze ili odbijanje. Energično ćete uvjeravati partnera u svoju ljubav, dajući mu do znanja da ga volite.   

“},{“id”:”985854″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”U dobru i zlu: 4 znaka Zodijaka koji vas nikada neće napustiti”,”element”:”“,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”article”,”id”:”985854″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/985854/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/985854″},”title”:”U dobru i zlu: 4 znaka Zodijaka koji vas nikada neće napustiti”,”lead_text”:”Bilo da tražite pouzdanog partnera ili nepokolebljivog prijatelja, određeni horoskopski znakovi ističu se svojom odanošću. Ovo su četiri znaka koji će vam uvijek čuvati leđa”,”slug”:”u-dobru-i-zlu-4-znaka-zodijaka-koji-vas-nikada-nece-napustiti”,”label”:”ODANI SU”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/u-dobru-i-zlu-4-znaka-zodijaka-koji-vas-nikada-nece-napustiti-985854″,”publish_date”:”2024-06-03T09:58:43.430000+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2281024″,”width”:120,”height”:120,”caption”:”(c) Vadimgozhda | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2022-10/dreamstime-xl-80214427_05eFUUR.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2022-03-11T11:09:24.468565+01:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/Md9QNJS817fT9uUwiyQnaiVpBHs=/120×120/smart/media/images/2022-10/dreamstime-xl-80214427_05eFUUR.jpg”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”110275″,”name”:”Lara Krajcar”,”slug”:”lara-krajcar”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”256309″},{“type”:”keyword”,”id”:”104426″},{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}}},{“text”:”Rak 22. 6.  – 22. 7.”,”type”:”h2″,”element”:”

Rak 22. 6.  – 22. 7.

“},{“text”:”Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5

“},{“text”:”Sva razumna i utemeljena nastojanja na području posla, karijere i društvenog položaja imat će povećanih izgleda za uspjeh. Mogli biste ići na putovanja povezana s poslom ili obrazovanjem. Ukućani će trebati vašu potporu ili vodstvo pa ćete u jednom trenutku postati glava obitelji koja se brine za sve i svakog.  “,”type”:”p”,”element”:”

Sva razumna i utemeljena nastojanja na području posla, karijere i društvenog položaja imat će povećanih izgleda za uspjeh. Mogli biste ići na putovanja povezana s poslom ili obrazovanjem. Ukućani će trebati vašu potporu ili vodstvo pa ćete u jednom trenutku postati glava obitelji koja se brine za sve i svakog.  

“},{“id”:”1215527″,”alt”:””,”src”:”https://img.24sata.hr/aQATcNP_2-jh3T016gzRxFomcOc=/622×0/smart/media/images/2016-17/dreamstime_xl_33822931_pvYuSbx.jpg”,”link”:null,”type”:”image”,”title”:””,”resize”:”100%xauto”,”element”:”“,”attributes”:”css:none”,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”image”,”id”:”1215527″,”width”:3180,”height”:2040,”caption”:”stres”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2016-17/dreamstime_xl_33822931_pvYuSbx.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2016-04-26T10:54:52.493700+02:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”33879″,”name”:”Dreamstime/ilustracija”,”slug”:”dreamstime-ilustracija”,”title”:””,”image”:null}}},{“text”:”Lav 23. 7.- 22. 8.”,”type”:”h2″,”element”:”

Lav 23. 7.- 22. 8.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Posao rasporedite tako da ne dolazite u škripac s vremenom. Imate li problema s ljubavnim partnerom, možda je uzrok vaša prezaposlenost. Pronađite više vremena za zajedničke trenutke. Misli će vam se učestalo vraćati jednoj osobi ili situaciji. Nešto što vam se dogodilo prošlih dana ne izlazi vam iz glave.  “,”type”:”p”,”element”:”

Posao rasporedite tako da ne dolazite u škripac s vremenom. Imate li problema s ljubavnim partnerom, možda je uzrok vaša prezaposlenost. Pronađite više vremena za zajedničke trenutke. Misli će vam se učestalo vraćati jednoj osobi ili situaciji. Nešto što vam se dogodilo prošlih dana ne izlazi vam iz glave.  

“},{“text”:”Djevica 23. 8. – 22. 9.”,”type”:”h2″,”element”:”

Djevica 23. 8. – 22. 9.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 5
\nZdravlje: 3
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 5
\nZdravlje: 3

“},{“text”:”Bilo da je riječ o tekućim obavezama ili privatnim odnosima, spretno ćete rješavati probleme. Zahvaljujući snalažljivosti dokazat ćete se u mnogim situacijama. U nekim trenucima osjećat ćete se ranjivo i umorno, no to je samo utjecaj Mjeseca koji vas čini preosjetljivima na vanjske podražaje.  “,”type”:”p”,”element”:”

Bilo da je riječ o tekućim obavezama ili privatnim odnosima, spretno ćete rješavati probleme. Zahvaljujući snalažljivosti dokazat ćete se u mnogim situacijama. U nekim trenucima osjećat ćete se ranjivo i umorno, no to je samo utjecaj Mjeseca koji vas čini preosjetljivima na vanjske podražaje.  

“},{“text”:”Vaga 23. 9.  – 22. 10.”,”type”:”h2″,”element”:”

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 4
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 4
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Budete li morali pristati na ustupke kako biste priveli kraju važan posao ili spasili brak, ne ponašajte se odbojno prema drugoj strani. Usredotočite se na budućnost i zajedničke interese. Bit ćete oštri na jeziku i previše svadljivi, no iz većine situacija izvlačit ćete se bez štetnih posljedica. Na rad će vas motivirati veća zarada ili riječi potpore.  “,”type”:”p”,”element”:”

Budete li morali pristati na ustupke kako biste priveli kraju važan posao ili spasili brak, ne ponašajte se odbojno prema drugoj strani. Usredotočite se na budućnost i zajedničke interese. Bit ćete oštri na jeziku i previše svadljivi, no iz većine situacija izvlačit ćete se bez štetnih posljedica. Na rad će vas motivirati veća zarada ili riječi potpore.  

“},{“id”:”986452″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”Evo čega se znakovi Zodijaka najviše boje: Blizanci samoće…”,”element”:”“,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”article”,”id”:”986452″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/986452/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/986452″},”title”:”Evo čega se znakovi Zodijaka najviše boje: Blizanci samoće…”,”lead_text”:”Budući da je rođen da vlada, Lav toliko ne strahuje od gubitka položaja na profesionalnoj ili društvenoj ljestvici, ali ono čega se zaista boji je da netko ne pomisli da je on kukavica”,”slug”:”evo-cega-se-znakovi-zodijaka-najvise-boje-blizanci-samoce”,”label”:”ŽIVOTNI STRAHOVI”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/evo-cega-se-znakovi-zodijaka-najvise-boje-blizanci-samoce-986452″,”publish_date”:”2024-06-04T12:00:00+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2806212″,”width”:120,”height”:120,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-23/71368556-m-normal-none_oASK36l.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-06-04T10:51:01.865010+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/yCCl35_u7IKkk8ilsXy40lrrHW8=/120×120/smart/media/images/2024-23/71368556-m-normal-none_oASK36l.jpg”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”60167″,”name”:”Anamarija Dukši”,”slug”:”anamarija-duksi”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”104426″},{“type”:”keyword”,”id”:”4033″},{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}}},{“text”:”Škorpion 23. 10. – 21. 11.”,”type”:”h2″,”element”:”

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 5
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 5
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3

“},{“text”:”Spretno i brzo ispunjavat ćete radne zadatke. Izvući ćete korist iz jednog razgovora, baš u trenutku kad zaključite da je sve krenulo nizbrdo. Slobodnima bi se mogao dogoditi pozitivan preokret, osobito ako su već uspostavili prijateljski kontakt sa simpatijom. U razgovoru ćete shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog.  “,”type”:”p”,”element”:”

Spretno i brzo ispunjavat ćete radne zadatke. Izvući ćete korist iz jednog razgovora, baš u trenutku kad zaključite da je sve krenulo nizbrdo. Slobodnima bi se mogao dogoditi pozitivan preokret, osobito ako su već uspostavili prijateljski kontakt sa simpatijom. U razgovoru ćete shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog.  

“},{“id”:”2670498″,”alt”:””,”src”:”https://img.24sata.hr/5x4cS7GQdoqhQkqMg8r-niR9Ez8=/622×0/smart/media/images/2023-45/dreamstime-m-203400570.jpg”,”link”:null,”type”:”image”,”title”:””,”resize”:”100%xauto”,”element”:”“,”attributes”:”css:none”,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”image”,”id”:”2670498″,”width”:1920,”height”:1280,”caption”:”(c) Fpphotobank | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2023-45/dreamstime-m-203400570.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2023-11-10T11:56:58.692895+01:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”97788″,”name”:”Dreamstime”,”slug”:”dreamstime”,”title”:””,”image”:null}}},{“text”:”Strijelac 22. 11. – 21. 12.”,”type”:”h2″,”element”:”

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 3
\nZdravlje: 4

\n 
\nIzbjegavajte pritisak, žurbu i obavljanje poslova u posljednji trenutak. Smanjite troškove na razumnu mjeru. Novčanu krizu prebrodite posudbom i brižljivim planiranjem rashoda. Mnogo će vam značiti nečije priznanje, pohvala ili nagrada. Osoba od koje to niste očekivali, ispunit će obećanje.  “,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 3
\nZdravlje: 4

\n 
\nIzbjegavajte pritisak, žurbu i obavljanje poslova u posljednji trenutak. Smanjite troškove na razumnu mjeru. Novčanu krizu prebrodite posudbom i brižljivim planiranjem rashoda. Mnogo će vam značiti nečije priznanje, pohvala ili nagrada. Osoba od koje to niste očekivali, ispunit će obećanje.  

“},{“text”:”Jarac 22. 12. – 20. 1.”,”type”:”h2″,”element”:”

Jarac 22. 12. – 20. 1.

“},{“text”:”Ocjena dana: 2
\nLjubav: 2
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 2
\nLjubav: 2
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Ljubomora će vas natjerati da čeprkate po partnerovoj prošlosti. Radije otvoreno razgovarajte o onome što smatrate problemom, nego da mučite sami sebe. U poslu ćete trpjeti nečija upletanja. Mirno to prihvatite i nemojte se uzbuđivati, a ni svađati. Trebate li obaviti važan razgovor, odjenite se prikladno, pazeći na svaku pojedinost.  “,”type”:”p”,”element”:”

Ljubomora će vas natjerati da čeprkate po partnerovoj prošlosti. Radije otvoreno razgovarajte o onome što smatrate problemom, nego da mučite sami sebe. U poslu ćete trpjeti nečija upletanja. Mirno to prihvatite i nemojte se uzbuđivati, a ni svađati. Trebate li obaviti važan razgovor, odjenite se prikladno, pazeći na svaku pojedinost.  

“},{“text”:”Vodenjak 21. 1. – 18. 2.”,”type”:”h2″,”element”:”

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3

“},{“text”:”Trebat će vam više vremena za obavljanje zadataka. Radije ćete promatrati zbivanja nego li se aktivno uključivati u njih. Dobre vijesti bit će vezane uz financije, poslovanje s bankama i osiguravajućim društvima. Uspjet ćete u naumu, osobito ako su u tijeku aktivnosti vezane uz kupnju ili prodaju stana.  “,”type”:”p”,”element”:”

Trebat će vam više vremena za obavljanje zadataka. Radije ćete promatrati zbivanja nego li se aktivno uključivati u njih. Dobre vijesti bit će vezane uz financije, poslovanje s bankama i osiguravajućim društvima. Uspjet ćete u naumu, osobito ako su u tijeku aktivnosti vezane uz kupnju ili prodaju stana.  

“},{“id”:”700434″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”To ni sebi neće priznati: Najveće tajne svakog znaka horoskopa”,”element”:”“,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”article”,”id”:”700434″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/700434/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/700434″},”title”:”To ni sebi neće priznati: Najveće tajne svakog znaka horoskopa”,”lead_text”:”Svaki astrološki znak skriva puno više od onog što se može vidjeti na prvu, jer svi imamo svoje tajne i nesigurnosti s kojima se borimo. Evo koja je to tajna koju brižno čuva i sa sobom nosi svaki znak”,”slug”:”to-ni-sebi-nece-priznati-najvece-tajne-svakog-znaka-horoskopa”,”label”:”TKO ŽIVI U LAŽI?”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/to-ni-sebi-nece-priznati-najvece-tajne-svakog-znaka-horoskopa-700434″,”publish_date”:”2024-06-06T12:00:00+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”1322751″,”width”:120,”height”:120,”caption”:”(c) Vladimirfloyd | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2017-05/dreamstime_xl_61876189.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2017-02-03T13:51:08.278212+01:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/kCvvIduIXkj-2k9uFO3Ef53zapA=/120×120/smart/media/images/2017-05/dreamstime_xl_61876189.jpg”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”5″,”name”:”24sata”,”slug”:”24sata”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”56414″},{“type”:”keyword”,”id”:”243374″},{“type”:”keyword”,”id”:”104417″},{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}}},{“text”:”Ribe 19. 2. – 20. 3.”,”type”:”h2″,”element”:”

Ribe 19. 2. – 20. 3.

“},{“text”:”Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5

“},{“text”:”Splet okolnosti pokazat će vam da se isplati ulagati u ljude, izlaziti im ususret i pomagati. Prijateljstva, preporuke i poznanstva imat će značaja u ostvarivanju vaših ciljeva. Nećete imati razloga požaliti se na partnera. Osjećaj da vas poštuje i uvažava važniji vam je od svega. Neki će parovi planirati potomstvo.”,”type”:”p”,”element”:”

Splet okolnosti pokazat će vam da se isplati ulagati u ljude, izlaziti im ususret i pomagati. Prijateljstva, preporuke i poznanstva imat će značaja u ostvarivanju vaših ciljeva. Nećete imati razloga požaliti se na partnera. Osjećaj da vas poštuje i uvažava važniji vam je od svega. Neki će parovi planirati potomstvo.

“}],”cover_image”:{“author”:{“id”:”13185″,”image”:null,”name”:”Dreamstime_/ILUSTRACIJA”,”slug”:”dreamstime-ilustracija”,”title”:””,”type”:”author”},”caption”:”(c) Viruswin32 | Dreamstime.com”,”created_date”:”2024-05-02T12:26:11.268453+02:00″,”crop”:{},”height”:994,”id”:”2782834″,”title”:””,”type”:”image”,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-18/dreamstime-m-166410010.jpg”,”width”:1341},”created_date”:”2024-06-06T11:53:00.433553+02:00″,”disable_amp”:false,”explicit_content”:false,”extra_contents”:[],”files”:[],”flash_external_link”:null,”galleries”:[],”has_embed_video”:false,”has_video”:true,”id”:”986928″,”image”:{“author”:{“id”:”13185″,”image”:null,”name”:”Dreamstime_/ILUSTRACIJA”,”slug”:”dreamstime-ilustracija”,”title”:””,”type”:”author”},”caption”:”(c) Viruswin32 | Dreamstime.com”,”created_date”:”2024-05-02T12:26:11.268453+02:00″,”crop”:{},”height”:994,”id”:”2782834″,”title”:””,”type”:”image”,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-18/dreamstime-m-166410010.jpg”,”width”:1341},”images”:[{“type”:”image”,”id”:”1215527″,”width”:3180,”height”:2040,”caption”:”stres”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2016-17/dreamstime_xl_33822931_pvYuSbx.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2016-04-26T10:54:52.493700+02:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”33879″,”name”:”Dreamstime/ilustracija”,”slug”:”dreamstime-ilustracija”,”title”:””,”image”:null}},{“type”:”image”,”id”:”2670498″,”width”:1920,”height”:1280,”caption”:”(c) Fpphotobank | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2023-45/dreamstime-m-203400570.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2023-11-10T11:56:58.692895+01:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”97788″,”name”:”Dreamstime”,”slug”:”dreamstime”,”title”:””,”image”:null}}],”is_for_comment”:true,”is_locked”:false,”is_premium”:false,”is_reaction_blocked”:false,”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”},{“type”:”keyword”,”id”:”279046″,”name”:”dnevni horoskop”,”slug”:”dnevni-horoskop”}],”label”:”ISKORISTITE DAN!”,”layout”:null,”lead_text”:”Pročitajte dnevni horoskop za petak 7. lipnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje”,”link”:”/lifestyle/dnevni-horoskop-za-petak-7-lipnja-bik-ce-se-otvoriti-svom-partneru-rak-ce-biti-oslonac-986928″,”live”:null,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/986928/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/986928″},”modified_date”:”2024-06-06T11:53:00.789715+02:00″,”most_read_articles”:[],”native”:{“client_label”:null,”client_name”:null,”header_image”:null,”header_url”:null,”id”:”986928″,”logo_image”:null,”logo_url”:null,”type”:”article-native”},”own_reaction”:null,”popular_comments”:[{“type”:”comment”,”id”:”35330942″}],”premium_content_type”:null,”publish_date”:”2024-06-07T00:01:00+02:00″,”reactions”:[],”related_articles”:[],”related_xinline_articles”:[{“type”:”article”,”id”:”700434″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/700434/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/700434″},”title”:”To ni sebi neće priznati: Najveće tajne svakog znaka horoskopa”,”lead_text”:”Svaki astrološki znak skriva puno više od onog što se može vidjeti na prvu, jer svi imamo svoje tajne i nesigurnosti s kojima se borimo. Evo koja je to tajna koju brižno čuva i sa sobom nosi svaki znak”,”slug”:”to-ni-sebi-nece-priznati-najvece-tajne-svakog-znaka-horoskopa”,”label”:”TKO ŽIVI U LAŽI?”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/to-ni-sebi-nece-priznati-najvece-tajne-svakog-znaka-horoskopa-700434″,”publish_date”:”2024-06-06T12:00:00+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”1322751″,”width”:120,”height”:120,”caption”:”(c) Vladimirfloyd | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2017-05/dreamstime_xl_61876189.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2017-02-03T13:51:08.278212+01:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/kCvvIduIXkj-2k9uFO3Ef53zapA=/120×120/smart/media/images/2017-05/dreamstime_xl_61876189.jpg”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”5″,”name”:”24sata”,”slug”:”24sata”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”56414″},{“type”:”keyword”,”id”:”243374″},{“type”:”keyword”,”id”:”104417″},{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}},{“type”:”article”,”id”:”986452″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/986452/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/986452″},”title”:”Evo čega se znakovi Zodijaka najviše boje: Blizanci samoće…”,”lead_text”:”Budući da je rođen da vlada, Lav toliko ne strahuje od gubitka položaja na profesionalnoj ili društvenoj ljestvici, ali ono čega se zaista boji je da netko ne pomisli da je on kukavica”,”slug”:”evo-cega-se-znakovi-zodijaka-najvise-boje-blizanci-samoce”,”label”:”ŽIVOTNI STRAHOVI”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/evo-cega-se-znakovi-zodijaka-najvise-boje-blizanci-samoce-986452″,”publish_date”:”2024-06-04T12:00:00+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2806212″,”width”:120,”height”:120,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-23/71368556-m-normal-none_oASK36l.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-06-04T10:51:01.865010+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/yCCl35_u7IKkk8ilsXy40lrrHW8=/120×120/smart/media/images/2024-23/71368556-m-normal-none_oASK36l.jpg”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”60167″,”name”:”Anamarija Dukši”,”slug”:”anamarija-duksi”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”104426″},{“type”:”keyword”,”id”:”4033″},{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}},{“type”:”article”,”id”:”985854″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/985854/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/985854″},”title”:”U dobru i zlu: 4 znaka Zodijaka koji vas nikada neće napustiti”,”lead_text”:”Bilo da tražite pouzdanog partnera ili nepokolebljivog prijatelja, određeni horoskopski znakovi ističu se svojom odanošću. Ovo su četiri znaka koji će vam uvijek čuvati leđa”,”slug”:”u-dobru-i-zlu-4-znaka-zodijaka-koji-vas-nikada-nece-napustiti”,”label”:”ODANI SU”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/u-dobru-i-zlu-4-znaka-zodijaka-koji-vas-nikada-nece-napustiti-985854″,”publish_date”:”2024-06-03T09:58:43.430000+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2281024″,”width”:120,”height”:120,”caption”:”(c) Vadimgozhda | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2022-10/dreamstime-xl-80214427_05eFUUR.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2022-03-11T11:09:24.468565+01:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/Md9QNJS817fT9uUwiyQnaiVpBHs=/120×120/smart/media/images/2022-10/dreamstime-xl-80214427_05eFUUR.jpg”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”110275″,”name”:”Lara Krajcar”,”slug”:”lara-krajcar”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”256309″},{“type”:”keyword”,”id”:”104426″},{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}}],”section”:{“cover_image”:null,”description”:””,”id”:”5″,”is_primary”:true,”is_special”:false,”label”:””,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”slug_path”:”lifestyle”,”type”:”section”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”seo”:null,”slug”:”dnevni-horoskop-za-petak-7-lipnja-bik-ce-se-otvoriti-svom-partneru-rak-ce-biti-oslonac”,”special”:{“id”:”986928″,”logo_image_url”:null,”logo_title”:null,”logo_url”:null,”special_cover_image”:null,”type”:”article-special-article”},”subsection”:{“cover_image”:null,”description”:””,”id”:”1087″,”is_primary”:false,”is_special”:false,”label”:””,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”type”:”section”},”thread_deleted”:false,”thread_id”:770661,”thread_locked”:false,”title”:”Dnevni horoskop za petak 7. lipnja: Bik će se otvoriti svom partneru, Rak će biti oslonac…”,”total_reaction_count”:0,”type”:”article”,”videos”:[{“type”:”video”,”id”:”1224321″,”title”:”Namještaju horoskopske znakove djeci”,”description”:””,”url”:”https://video.24sata.hr/video/cds/24/2021/9/ed7685cf.mp4″,”provider”:”upload”,”video_id”:””,”created_date”:”2021-09-21T13:38:18.826496+02:00″,”width”:null,”height”:null,”no_ads”:false,”duration”:”00:57″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”33483″,”name”:”24sata/pixsell”,”slug”:”24sata-pixsell”,”title”:””,”image”:null},”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2161359″,”width”:622,”height”:414,”caption”:”(c) Yarruta | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2021-30/dreamstime-l-93278783.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2021-07-31T13:33:59.795502+02:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”13185″,”name”:”Dreamstime_/ILUSTRACIJA”,”slug”:”dreamstime-ilustracija”,”title”:””,”image”:null},”src”:”https://img.24sata.hr/LawN_DFENiPyUfRfNpnpFVcV6fE=/622×0/smart/media/images/2021-30/dreamstime-l-93278783.jpg”}}],”view_count”:1543},”auto_feed_item_count”:3,”current_page_feed_item_count”:0,”feed_item_count”:3,”feed_items”:[{“content”:”tes”,”card_type_id”:2,”content_type”:”tes”,”active_platforms”:[“web”],”data”:{“content_type”:”tes”}},{“content”:”tes”,”card_type_id”:3,”content_type”:”video”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”data”:{“content_type”:”video”}},{“content”:”tes”,”card_type_id”:4,”content_type”:”dedicated”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”data”:{“content_type”:”dedicated”}},{“content”:”tes”,”card_type_id”:5,”content_type”:”native”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”data”:{“content_type”:”native”}},{“slug”:”article-feed”,”content”:”article”,”content_type”:”auto”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”content_index”:0,”feed_content_index”:0,”data”:{“type”:”feed-article”,”id”:”697314″,”total_reaction_count”:0,”total_gallery_items_count”:0,”is_reaction_blocked”:false,”title”:”Velika greška koju mnogi rade dok voze auto – time ga oštećuju”,”label”:”ŠTETNE NAVIKE”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/velika-greska-koju-vecina-ljudi-radi-u-autu-a-time-ga-ostecuju-697314″,”description”:”U vožnji ljudi danas provode puno vremena, pa nije čudno da neke nesvjesne radnje postanu navike. No problem se javlja kad s tim navikama uzrokujemo nepotrebnu štetu na svojim vozilima”,”card_class”:”lifestyle”,”card_content_type”:”article”,”is_premium”:false,”grade”:”A”,”comment_count”:96,”is_for_comment”:true,”reactions”:[],”all_reactions”:[],”own_reaction”:null,”gallery_items”:[],”image”:{“type”:”image”,”id”:”2807731″,”width”:1920,”height”:1281,”caption”:”Handsome man holding steer and sitting in car “,”title”:”Handsome man holding steer and sitting in car “,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-23/112757417-l-normal-none.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-06-06T12:12:45.670240+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/A00fcPNJKkaT6viBJDi60UqC3Rs=/516×344/smart/media/images/2024-23/112757417-l-normal-none.jpg”},”gallery_video”:null,”authors”:null}},{“content”:”tes”,”card_type_id”:1,”content_type”:”pr”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”data”:{“content_type”:”pr”}},{“slug”:”article-feed”,”content”:”article”,”content_type”:”auto”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”content_index”:1,”feed_content_index”:1,”data”:{“type”:”feed-article”,”id”:”700434″,”total_reaction_count”:8,”total_gallery_items_count”:0,”is_reaction_blocked”:false,”title”:”To ni sebi neće priznati: Najveće tajne svakog znaka horoskopa”,”label”:”TKO ŽIVI U LAŽI?”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/to-ni-sebi-nece-priznati-najvece-tajne-svakog-znaka-horoskopa-700434″,”description”:”Svaki astrološki znak skriva puno više od onog što se može vidjeti na prvu, jer svi imamo svoje tajne i nesigurnosti s kojima se borimo. Evo koja je to tajna koju brižno čuva i sa sobom nosi svaki znak”,”card_class”:”lifestyle”,”card_content_type”:”article”,”is_premium”:false,”grade”:”B”,”comment_count”:37,”is_for_comment”:true,”reactions”:[{“type”:”reaction-counter”,”id”:”6035″,”count”:3,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”2″,”label”:”Dislike”,”slug”:”dislike”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”6050″,”count”:2,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”1″,”label”:”Like”,”slug”:”like”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”6063″,”count”:1,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”3″,”label”:”Love”,”slug”:”love”}}],”all_reactions”:[{“type”:”reaction-counter”,”id”:”6035″,”count”:3,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”2″,”label”:”Dislike”,”slug”:”dislike”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”6050″,”count”:2,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”1″,”label”:”Like”,”slug”:”like”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”6063″,”count”:1,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”3″,”label”:”Love”,”slug”:”love”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”6059″},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”6041″}],”own_reaction”:null,”gallery_items”:[],”image”:{“type”:”image”,”id”:”1322751″,”width”:3464,”height”:2309,”caption”:”(c) Vladimirfloyd | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2017-05/dreamstime_xl_61876189.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2017-02-03T13:51:08.278212+01:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/OPe8FEIa81cZLCjWMJYMJdY9E0A=/516×344/smart/media/images/2017-05/dreamstime_xl_61876189.jpg”},”gallery_video”:null,”authors”:null}},{“slug”:”article-feed”,”content”:”iab”,”content_type”:”rectangle_3″,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”data”:{“dfp_slot_mobile_premium”:””,”dfp_slot_mobile”:”24m_rectangle_3″,”dfp_slot_premium”:””,”dfp_slot”:”24_rectangle_3″}},{“slug”:”article-feed”,”content”:”article”,”content_type”:”auto”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”content_index”:2,”feed_content_index”:2,”data”:{“type”:”feed-article”,”id”:”698801″,”total_reaction_count”:1,”total_gallery_items_count”:0,”is_reaction_blocked”:false,”title”:”Lako očistite višnje i trešnje od koštica da plodovi ostanu čitavi”,”label”:”OLAKŠAJTE SI ŽIVOT”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/trik-kako-ocistiti-visnje-i-tresnje-od-kostica-brzo-lako-i-bez-puno-nereda-plodovi-ce-ostati-citavi-698801″,”description”:”Postoje kućna pomagala za otkoštavanje ovog finog voća, ali ako to nemate, posegnite za praznom bocom od vina i slamčicom. Koštice će ispadati bez problema, a nokti će vam ostati čisti”,”card_class”:”lifestyle”,”card_content_type”:”article”,”is_premium”:false,”grade”:”A”,”comment_count”:12,”is_for_comment”:true,”reactions”:[{“type”:”reaction-counter”,”id”:”3734″,”count”:1,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”1″,”label”:”Like”,”slug”:”like”}}],”all_reactions”:[{“type”:”reaction-counter”,”id”:”3734″,”count”:1,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”1″,”label”:”Like”,”slug”:”like”}}],”own_reaction”:null,”gallery_items”:[],”image”:{“type”:”image”,”id”:”1927089″,”width”:1920,”height”:1271,”caption”:”(c) Tarasovvladimirg | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2020-23/dreamstime-m-134109948.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2020-06-11T11:47:01.845218+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/FX8lpdM6L2XygY_FeVHCObJX6ko=/516×344/smart/media/images/2020-23/dreamstime-m-134109948.jpg”},”gallery_video”:null,”authors”:null}},{“content”:”tes”,”card_type_id”:5,”content_type”:”native”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”data”:{“content_type”:”native”}}],”feed_limit”:3,”feed_offset”:3,”feed_offset_current”:0,”has_reactions”:true,”limit”:10,”main_object_id”:”986928″,”main_object_type”:”article”,”manual_feed_item_count”:0,”offset”:0,”pieces”:[{“type”:”piece-category”,”id”:”329″,”code”:”lesnina-2-3″,”description”:””,”name”:”Lesnina 3″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/lesnina-2-3/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”12″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-2″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-2/pieces”,”extra_data”:{“display_name”:”Top ponuda”},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},{“type”:”piece-category”,”id”:”328″,”code”:”lesnina-2-2″,”description”:””,”name”:”Lesnina 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/lesnina-2-2/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”12″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-2″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-2/pieces”,”extra_data”:{“display_name”:”Top ponuda”},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},{“type”:”piece-category”,”id”:”25″,”code”:”lesnina-2-1″,”description”:””,”name”:”Lesnina 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/lesnina-2-1/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”12″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-2″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-2/pieces”,”extra_data”:{“display_name”:”Top ponuda”},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},{“type”:”piece-category”,”id”:”336″,”code”:”buzz”,”description”:””,”name”:”Buzz”,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/buzz/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”12″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-2″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-2/pieces”,”extra_data”:{“display_name”:”Top ponuda”},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[{“type”:”piece”,”id”:”34367″,”title”:”ASICS Tenisice EX89″,”slug”:”asics-tenisice-ex89″,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”129,99 €”,”label”:””,”content”:”77,99 €”,”redirect_url”:”https://shorturl.at/Bdz0d”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798956″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/buzz-4.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:04:33.851178+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34365″,”title”:”NIKE Tenisice Dunk High Retro”,”slug”:”nike-tenisice-dunk-high-retro”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”130,99 €”,”label”:””,”content”:”91,69 €”,”redirect_url”:”https://shorturl.at/coIeC”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798945″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/buzz-3.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:03:48.454817+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34364″,”title”:”adidas Tenisice Superstar XLG”,”slug”:”adidas-tenisice-superstar-xlg”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”119,99 €”,”label”:””,”content”:”83,99 €”,”redirect_url”:”https://rb.gy/g5mvwx”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798941″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/buzz-2.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:03:02.855256+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34363″,”title”:”NIKE Majica s kapuljačom na patent Tech Fleece”,”slug”:”nike-majica-s-kapuljacom-na-patent-tech-fleece”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”129,99 €”,”label”:””,”content”:”103,99 €”,”redirect_url”:”https://rb.gy/7ilewo”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798940″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/buzz-1.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:02:17.064922+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null}]},{“type”:”piece-category”,”id”:”294″,”code”:”sport-vision-1″,”description”:””,”name”:”Sport Vision 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/sport-vision-1/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”12″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-2″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-2/pieces”,”extra_data”:{“display_name”:”Top ponuda”},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[{“type”:”piece”,”id”:”34372″,”title”:”Ellesse Majica s kapuljačom Ladies”,”slug”:”ellesse-majica-s-kapuljacom-ladies”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”55,99 €”,”label”:””,”content”:”39,19 €”,”redirect_url”:”https://rb.gy/dpph8i”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798964″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/sv-4.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:07:54.862784+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34371″,”title”:”Champion Tenisice Bonny”,”slug”:”champion-tenisice-bonny”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”54,99 €”,”label”:””,”content”:”38,49 €”,”redirect_url”:”https://shorturl.at/fHKKG”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798963″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/sv-3.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:07:20.091795+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34370″,”title”:”Umbro T-shirt FAN”,”slug”:”umbro-t-shirt-fan”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”10,49 €”,”label”:””,”content”:”14,99 €”,”redirect_url”:”https://shorturl.at/JOPHh”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798962″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/sv-2.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:06:41.655067+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34369″,”title”:”Champion Tenisice Veer”,”slug”:”champion-tenisice-veer”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”59,99 €”,”label”:””,”content”:”41,99 €”,”redirect_url”:”https://shorturl.at/VyXb1″,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798958″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/sv-1.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:05:54.613838+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null}]},{“type”:”piece-category”,”id”:”200″,”code”:”prahir”,”description”:””,”name”:”Prahir”,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/prahir/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”60″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-1″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-1/pieces”,”extra_data”:{“additional_text”:”Lidlova super ponuda od četvrtka 27.04.”,”additional_text_ends”:”2023-04-28″,”additional_text_starts”:”2023-03-15″},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},{“type”:”piece-category”,”id”:”234″,”code”:”njuskalo”,”description”:””,”name”:”Njuškalo”,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/njuskalo/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”60″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-1″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-1/pieces”,”extra_data”:{“additional_text”:”Lidlova super ponuda od četvrtka 27.04.”,”additional_text_ends”:”2023-04-28″,”additional_text_starts”:”2023-03-15″},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},{“type”:”piece-category”,”id”:”255″,”code”:”lidl-ponuda-2″,”description”:””,”name”:”Lidl ponuda 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/lidl-ponuda-2/pieces”,”extra_data”:{“only_photo”:true,”additional_text”:”Lidlova ponuda od četvrtka 06.06.”,”additional_text_ends”:”2024-12-31″,”additional_text_starts”:”2023-03-19″},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”60″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-1″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-1/pieces”,”extra_data”:{“additional_text”:”Lidlova super ponuda od četvrtka 27.04.”,”additional_text_ends”:”2023-04-28″,”additional_text_starts”:”2023-03-15″},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[{“type”:”piece”,”id”:”34475″,”title”:”Letak”,”slug”:”letak”,”publish_from”:”2024-06-05T12:01:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/4e7eSXC”,”publish_to”:”2024-06-09T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2806386″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-23/24sata-letak.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-06-04T13:48:53.036019+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34478″,”title”:”Jaja”,”slug”:”jaja”,”publish_from”:”2024-06-05T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/3VgJzBg”,”publish_to”:”2024-06-09T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2806383″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-23/24sata-widget5.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-06-04T13:48:50.293206+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34477″,”title”:”Tirolska kobasica”,”slug”:”tirolska-kobasica”,”publish_from”:”2024-06-05T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/3x5N19B”,”publish_to”:”2024-06-09T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2806384″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-23/24sata-widget6.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-06-04T13:48:51.212303+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34476″,”title”:”Sirutka”,”slug”:”sirutka”,”publish_from”:”2024-06-05T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/3V7UBZl”,”publish_to”:”2024-06-09T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2806385″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-23/24sata-widget7.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-06-04T13:48:52.170708+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null}]},{“type”:”piece-category”,”id”:”246″,”code”:”lidl-ponuda”,”description”:””,”name”:”Lidl ponuda 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/lidl-ponuda/pieces”,”extra_data”:{“only_photo”:true,”additional_text”:”Lidlova ponuda od četvrtka 06.06.”,”additional_text_ends”:”2024-12-31″,”additional_text_starts”:”2023-03-19″},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”60″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-1″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-1/pieces”,”extra_data”:{“additional_text”:”Lidlova super ponuda od četvrtka 27.04.”,”additional_text_ends”:”2023-04-28″,”additional_text_starts”:”2023-03-15″},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[{“type”:”piece”,”id”:”34482″,”title”:”Ajvar”,”slug”:”ajvar”,”publish_from”:”2024-06-05T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/458HkUU”,”publish_to”:”2024-06-09T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2806379″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-23/24sata-widget.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-06-04T13:48:46.347178+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34481″,”title”:”Slatko kiseli umak”,”slug”:”slatko-kiseli-umak”,”publish_from”:”2024-06-05T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/3VtrgJd”,”publish_to”:”2024-06-09T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2806380″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-23/24sata-widget2.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-06-04T13:48:47.460990+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34480″,”title”:”Premium pils pivo”,”slug”:”premium-pils-pivo”,”publish_from”:”2024-06-05T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/3V9eqj5″,”publish_to”:”2024-06-09T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2806381″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-23/24sata-widget3.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-06-04T13:48:48.171949+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34479″,”title”:”Sladoled kakao”,”slug”:”sladoled-kakao”,”publish_from”:”2024-06-05T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/3x2zUG6″,”publish_to”:”2024-06-09T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2806382″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-23/24sata-widget4_UHzoQeG.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-06-04T13:48:48.934478+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null}]}],”reaction_list”:[{“type”:”reaction”,”id”:”1″,”label”:”Like”,”slug”:”like”},{“type”:”reaction”,”id”:”2″,”label”:”Dislike”,”slug”:”dislike”},{“type”:”reaction”,”id”:”3″,”label”:”Love”,”slug”:”love”},{“type”:”reaction”,”id”:”4″,”label”:”Haha”,”slug”:”haha”},{“type”:”reaction”,”id”:”5″,”label”:”Wow”,”slug”:”wow”},{“type”:”reaction”,”id”:”6″,”label”:”Sad”,”slug”:”sad”},{“type”:”reaction”,”id”:”7″,”label”:”Angry”,”slug”:”angry”}],”repeat_times”:null,”section_slug”:”lifestyle”,”slug”:”article-feed-3-16″}” unicorn:calls=”[]”>

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...