Dnevni horoskop za ponedjeljak 6. svibnja: Lavovi će čeznuti za odmorom, a Ribe dobiti povišicu


Ovan 21. 3 – 20. 4.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Vaša kreativnost ugodno će iznenaditi mnoge, a rječitošću i ljubaznošću isticat će se oni koji rade sa strankama. Bit ćete svjesni dojma kojeg ostavljate na druge, što će vas učiniti posebno privlačnima. Susret ili poslovni razgovor protegnut će se do kasnih sati. Iako će vam partner zbog toga prigovarati, brzo ćete ga odobrovoljiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Horoskop


VIDEO

Horoskop


|
Video: 24sata/pixsell

Bik 21. 4. – 21. 5.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 4

Osjećat ćete se sputano i nesigurno, a energija vam je nedovoljno iskorištena. Oprezno ispunjavajte formulare i pročitajte sadržaj dokumenata kojeg potpisujete. Ne dopustite da bližnji utječu na vaše planove ili odluke. Poslušajte savjet prijatelja u pitanjima ljubavi i međuljudskih odnosa.

Foto: DREAMSTIME

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 3

Ne trošite energiju na nebitno. Ma koliko brz bio vaš životni ritam, pronađite vremena za opuštanje. S djecom će vam nedostajati strpljenja pa ćete njihove nestašluke teško podnositi. Ne održavajte prijateljstva telefonskim pozivima i SMS porukama jer se time udaljavate od njih. Dajte prednost druženju i živoj komunikaciji.

Rak 22. 6. – 22. 7.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Rasterećenje od problema i onoga što vas tišti, potražit ćete u društvu prijatelja. No shvatit ćete da time niste riješili uzrok problemima. U osjećajnom životu bit će istaknuta vaša neodlučnost. Ponašat ćete se proturječno. Provjerite ispravnost instalacija ili električnih uređaja jer je mogućnost kvarova istaknuta.

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Iako ćete čeznuti za pravim odmorom, mogli biste se odazvati pozivu za izlazak, dobro se zabaviti i pritom zbližiti sa šarmantnom osobom. Bit ćete dobro organizirani i inteligentno ćete pristupati ograničavajućim okolnostima. Prilagodit ćete se očekivanjima šefova, a izlazit ćete na kraj i s izazovima na ljubavnom planu.

Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 3

Prihodi će vam se povećati, ali novac će vam brzo nestajati s računa. Mnogo ćete trošiti na obrazovanje djece, želeći im osigurati što bolju budućnost. Nije isključeno da i sami sebi uplatite tečaj stranog jezika. Ljubavni život bit će u znaku pozitivnih promjena. Partner će vas češće izvoditi u društvo ili više uključivati u svoje planove.

Vaga 23. 9. – 22. 10.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 2

Brige koje vas muče mogle bi ostaviti trag na vama, ponajviše na vašoj strpljivosti. Nemirni ste, dosta se prepirete s partnerom. Predbacivat ćete mu događaje iz prošlosti, što će nepotrebno uzdrmati vaš odnos. Nemojte dopustiti da sve preraste nerješiv problem. Osjetljivo će vam biti zdravlje, posebno želudac i probavni sustav.

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 2

Budite oprezni u poslovnim i financijskim procjenama jer vas objektivnost neće najbolje služiti. Pojedinci će vam dijeliti pogrešne savjete, jer neće biti dovoljno upućeni u vašu situaciju. Ako ste na početku veze, budite iskreni jer ćete poslije teško ostvariti odnos kakav priželjkujete. Ne posežite niti za najsitnijim lažima.

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 4

Puni ste pokretačke energije. Bit ćete neskloni onima koji vas ne mogu pratiti i težiti sebi sličnima. Poslovni projekti ulaze u aktivno razdoblje, a najviše uspjeha donosit će poslovi vezani uz inozemstvo. Bit ćete u većem skladu s partnerom ili osobom koja vam je osvojila srce. Netko iz inozemstva najavljuje vam svoj dolazak.

Ilustracija sretne žene

Ilustracija sretne žene

|
Foto: Pexels

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Neki će vas znatiželjni pojedinci svojim ponašanjem i pitanjima iscrpljivati. Stavite im do znanja da i vi imate svojih granica strpljenja. Radne zadatke obavljat ćete površno i neplanski pa ćete naknadno ispravljati pogreške. Odnos s roditeljima pogoršat će se zbog vaše nezainteresiranosti – vrijeme je za otvoren razgovor!

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 4

Dan će biti ispunjen ugodnim spoznajama i novim poslovnim ili ljubavnim raspletima. Intuicija će biti vaše najjače oružje. Nepogrešivo ćete znati kako se postaviti u vrlo osjetljivim situacijama. Večernji sati unose slatki nemir zaljubljenima – mogla bi vas kontaktirati simpatija i predložiti sastanak. Imat ćete slatku tremu prije susreta.

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 4

Partner će očekivati od vas više predanosti i odricanja na koje niti sam neće biti spreman. Poslovna situacija ne dopušta vam niti trenutka odmora pa se pripremite na porast obaveza. Mogle bi vas snaći promjene, bilo da se radi o premještaju ili terenskom poslu. No dobra strana svega bit će povećanje prihoda.Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...