Dnevni horoskop za ponedjeljak 8. travnja: Ovnovima će pomoći intuicija, a Lavovima novi posao


Ovan 21. 3 – 20. 4.

Ocjena dana: 5

Ljubav: 5

Posao: 5Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zdravlje: 5

Raspoloženje će vam biti dobro, a povišena razina energije i nemir iziskivat će prikladan ventil. Bavljenje sportom, izlasci i druženje s različitim ljudima, bit će vam od iznimne pomoći. Slijedite glas intuicije u svim situacijama, a osobito u ljubavi i prilikom donošenja odluka. Ostavljat ćete upečatljiv dojam na okolinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

horoskop


01:26

horoskop


|
Video: 24sata Video

Bik 21. 4. – 21. 5.

Ocjena dana: 3

Ljubav: 3

Posao: 2

Zdravlje: 3

Težiti ćete novim iskustvima, a rutina i sve što je uobičajeno, bit će vam dosadno. Iz ovog razloga mogli biste raskinuti uhodanu vezu u korist obećavajuće neizvjesnosti koju vam nudi netko koga ste tek upoznali. Izbjegavajte ulaganja i troškove, a pripazite i da ne izgubite novčanik ili bitne dokumente.

happy couple with wallet paying bill at restaurant

Foto: lev dolgachov

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Ocjena dana: 4

Ljubav: 5

Posao: 4

Zdravlje: 4

Cijeli ćete dan biti raspoloženi, što će se vidjeti i na jarkim bojama odjeće koju nosite. Mobitel će vam često zvoniti, a primat ćete i mnogo SMS poruka. Koristeći se internetom dolazit ćete do željenih informacija, a nije isključeno da putem e -trgovine naručite stručnu literaturu, knjige i časopise. Pritom pazite da narudžbu točno ispunite.

Rak 22. 6. – 22. 7.

Ocjena dana: 2

Ljubav: 3

Posao: 3

Zdravlje: 2

Dan će biti stresan i ispunjene žurbom i nervozom. Ne posvetite li sebi više vremena u smislu kvalitetnog odmora i opuštanja, iscrpljenost bi se mogla loše odraziti na vaš imunitet. Ako ste u vezi, ne pokušavajte unijeti promjene, nego pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Bilo kakvim ustrajavanjem na nečemu, samo ćete sve pogoršati.

Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 5

Ljubav: 5

Posao: 5

Zdravlje: 5

Planeti ističu odnose s bližnjima, s naglaskom na prijateljima, komunikaciji, učenju i putovanjima. Usmjerite energiju u ova životna područja, jer je izvjesno da će uloženi napori polučiti uspjeh. Izgledan je honorarni posao koji će poboljšati vaše financijsko stanje, a neki će Lavovi otići na put koji će im donijeti novac.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Ocjena dana: 3

Ljubav: 3

Posao: 3

Zdravlje:4

Problem će vam zadavati koncentracija, kao i odsustvo prave motivacije. Bit ćete skloni raditi na mahove pa će radna učinkovitost podlijegati padovima i usponima. Odnosi u obitelji neće biti bez problema, ali oni neće biti teže prirode. Stariji član obitelji zahtijevat će nešto što nećete moći napraviti. Neka vas zbog toga ne grize savjest.

Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA

Vaga 23. 9. – 22. 10.

Ocjena dana: 2

Ljubav: 3

Posao: 2

Zdravlje: 2

Ne budete li se mogli osloniti na partnera ili se on neće slagati s vašim stavovima i mišljenjima, razgovori će završavati raspravama. Najteže će vam pasti popuštanje drugoj strani. Ne prihvaćajte tuđu novčanu pomoć ako vam nije poznato što iza toga stoji. Radije se oslonite na ono što imate i odaberite teži, ali ispravniji put.

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Ocjena dana: 3

Ljubav: 2

Posao: 3

Zdravlje: 3

Doći će do prolaznog nereda u dugim vezama. Partner i vi nećete misliti isto, svatko će imati drukčije prioritete i različite potrebe. Još ako dopustite da vas preplavi ljubomora, svađe su neminovne. Mogući su značajni događaji u domu, primjerice prinova u obitelji ili selidbe, pa se pripremite i na povećane troškove.

Foto: Dreamstime

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Ocjena dana: 5

Ljubav: 5

Posao: 5

Zdravlje: 5

Ugodan dan predstoji onima koji su u braku ili dugoj vezi. Partner će shvatiti da ste izloženi povećanim stresovima i da gubite tlo pod nogama. Preuzme li pritom dio vaših obaveza na sebe, svakodnevica će vam biti umnogome olakšana. Neočekivane okolnosti kumovat će rješenju financijskog problema pa ćete osjetiti da vas je dotaknula sreća.

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Ocjena dana: 3

Ljubav: 3

Posao: 3

Zdravlje: 3

Pred vama je dan komunikacije, prepiske, druženja, ali i učenja i prikupljanja informacija. No situacije neće biti onakve kakvima će se činiti na prvi pogled. Bit će trenutaka kad vam neće biti jasno što doista želite i što biste trebali učiniti. Pustite da vas vodi intuicija, a na razum se nemojte previše oslanjati jer nećete biti objektivni.

Foto: PR

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Ocjena dana: 4

Ljubav: 3

Posao: 4

Zdravlje: 4

Bit ćete dobrog raspoloženja, no po mjerilima vašeg partnera previše neaktivni. Ne dopustite da vam njegovo mišljenje pokvari dobro raspoloženje. Imat ćete dobrih i konstruktivnih ideja i vaš će pretpostavljeni biti vrlo zadovoljan, što bi mogao biti i predznak promaknuća. Od nekog ćete dobiti novac ili zajam od banke.

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Ocjena dana: 4

Ljubav: 4

Posao: 4

Zdravlje: 5

Imat ćete mnogo energije pa ćete raditi bez prestanka cijeli dan. No pogriješit ćete ako ne napravite selekciju poslova, jer ćete sebi nametnuti ritam koji nećete moći slijediti. Ne dopustite da vas pogodi nečija primjedba ili kritika jer je izrečena u dobroj namjeri. Učinite nešto dobro za sebe, promijenite štetne navike i zdravije se hranite.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...