Dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja: Blizance muče ljubavni problemi, Ribama stiže novac


Ovan 21. 3 – 20. 4.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Pojavi li se bilo kakav problem, lako ćete ga riješiti. Vaše će izjave biti promišljene, a misli lucidne. Progovorite li partneru o nekim tajnama iz svoje prošlosti, umjesto očekivanog zgražanja bit ćete iznenađeni lakoćom kojom je to primio. Osamljeni, razmislite o prilici koja će vam se pružiti – spremni ste za novu ljubav! 

POGLEDAJTE VIDEO:

Namještaju horoskopske znakove djeci


00:57

Namještaju horoskopske znakove djeci


|
Video: 24sata/pixsell

Bik 21. 4.  – 21. 5.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Odlično ćete se snalaziti u novim situacijama. Komunicirajte s ljudima iz drugih sredina, širite znanje i usavršavajte se. Neka iza vaših velikih riječi stoje rad i djela. Posvetite više pozornosti partneru i nemojte dopustiti da se između vas ispriječe obaveze. Dan je odličan za pomirenja između posvađanim parovima.  

 

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 3

Dan je povoljan za rješavanje financijskih pitanja, plaćanje računa ili vraćanje dugova. Onaj kome ste dužni novac, produljit će vam rok isplate. Ljubavni život potresat će nesporazumi. Mogli biste se razočarati u partnerove  postupke, možda ga i uloviti u sitnoj laži. Nemojte iz toga raditi scenu, osobito ako voljeni tome inače nije sklon.  

Foto: Dreamstime

Rak 22. 6.  – 22. 7.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 3

Vaše je zanimanje usmjereno na poslovna zbivanja i karijeru, a ljubav ćete gurnuti u drugi plan. Ako ste u vezi, stavite do znanja partneru koliko vam znači jer će u protivnom početi sumnjati u vas. Ako se selite u novi ured, stan ili ste u gostima, trebat će vam neko vrijeme da se priviknete. Neke će mučiti izraženija nesanica.  

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Mnogo ćete spoznati i naučiti od ljudi koji vas okružuju, a neki će zahladiti odnos s prijateljem. Prolazne su trzavice moguće i u privatnom životu. Netko od ukućana zahtijevat će od vas nešto što će vam se činiti pretjeranim. Imat ćete osjećaj da vas ne poznaju i ne razumiju. Progovorite pred njima o tome.  

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Bit ćete brzi i spretni u svemu čega se primite. Lakše ćete rješavati razne obaveze i uspostaviti skladan odnos s drugima. Razdoblje je pogodno za potragu za radnim mjestom, unaprjeđenje, ali i za ljubavna osvajanje i romantiku.  Shvatit ćete da jedna ljubavna prilika nije prokockana do kraja i da nade još uvijek ima.  

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 4

Želite li nešto konkretnije postići, prilike zahtijevaju da uložite mnogo truda i rada. No umor i iscrpljenost upozoravaju da trebate napraviti ravnotežu između posla i odmora. U ljubavi ste puni sumnji i nepovjerenja, iako ste svjesni da pravih razloga nema. Podliježete promjenama raspoloženja, što vas čini neobjektivnima.  

Foto: 123rf

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 3

Žudjet ćete za nekoliko dana odmora, promjenom okoline i priželjkivati više sna. Porast obaveza neće vam dopustiti da se posvetite dragim ljudima i omiljenim aktivnostima. Smatrat ćete da prijatelj ne cijeni dovoljno trud koji ste uložili u želji da mu pomognete riješiti problem. No možda ste cijelu situaciju pogrešno shvatili.  

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 5

Usredotočite se na jedan cilj, a sve drugo pustite da ide svojim tijekom. Imat ćete potporu bliske osobe ili prijatelja, pa ćete biti uspješniji i zadovoljni postignutim. Odnos s partnerom bit će poljuljan zbog vaših čestih promjena raspoloženja i potrebe da u sebi gomilate nezadovoljstvo. Otvorite se, podijelite s njime i dobro i loše.

Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 4

Planetarni položaji podržavaju sve vaše akcije pa imate li kakvu ideju, sada je vrijeme za ostvarenja. Putovanja su vam povoljna, kao i komunikacije i javni rad. Kraći put mogao bi biti povezan s novim poslom. Samci, sputajte nesigurnost jer za nju nema mjesta. Izbjegavajte odlazak u veće  kupnje, večernje izlaske i skupe provode.  

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2 
Posao: 2
Zdravlje: 2

Šefovi će mnogo očekivati od vas, po vašem mišljenju i previše. Nećete se moći oteti dojmu da svi oko vas rade manje ili da su pošteđeni većih napora. Član obitelji očekuje od vas savjesniji pristup i preuzimanje novih odgovornosti za koje nećete pokazivati spremnost. Umor i nesanica upozoravaju da trebate odmora!  

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 3

Očekuje vas veći priljev prihoda, ali i troškova. Izbjegavajte ulaganja koja upućeni smatraju rizičnima. Planirate li kupoprodaju stana ili građevinske parcele, doći ćete u posjed vrijednih informacija. Ako ste u ljubavnoj vezi koju obilježavaju usponi i padovi, dobit ćete priliku raščistiti situaciju i postaviti odnos na čvršće temelje.  Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...