Dnevni horoskop za utorak 19. 3.: Rak ima priliku za zaradu, a Ovan će pobijediti u raspravi


Ovan 21. 3 – 20. 4.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Nečija pohvala značit će vam mnogo, a mogli biste dobiti i obećanje o skorašnjem zaposlenju. Izići ćete kao pobjednik u jednoj raspravi, dokazati da ste bili u pravu i odlučiti što trebate učiniti. Tražite li novu ljubav, dobro otvorite oči. Moguće je da se osoba koja može zadovoljiti vaša očekivanja nalazi u neposrednoj blizini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Namještaju horoskopske znakove djeci


00:57

Namještaju horoskopske znakove djeci


|
Video: 24sata/pixsell

Bik 21. 4.  – 21. 5.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 2

Očekuje vas napetost u kućnim i obiteljskim odnosima te nesnalaženje u nastalim situacijama. Nove odgovornosti teško će vam pasti, ali uz povećanu disciplinu i ispravna razmišljanja možete stvari staviti na pravo mjesto.  Potisnite negativne misli tako što ćete se prihvatiti posla, hobija ili potražite neko veselo društvo.  

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Bit ćete neposredni i iskreni. Nemojte trošiti mnogo riječi, nego prionite na posao i pokažite kako se stvari rade. Imate li umjetnička stremljenja vaš će ukus biti istančan, a mašta rasplamsana. Ljubavna zbivanja ispunjavaju vas iznimnim zadovoljstvom. Netko bi vam mogao izjaviti ljubav ili vas strpljivo zavoditi.  

Rak 22. 6.  – 22. 7.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 3

Oslobodite se predrasuda i ograničavajućih stavova koji sprječavaju napredak vašeg ljubavnog života. Pokrenite se, družite i prilazite ljudima s više povjerenja! Moguća je dobra prilika za zaradu, a pritom će biti presudna protekcija ženske osobe.  Poznanstvo koje ćete danas sklopiti, moglo bi se pokazati dugoročno korisnim.  

Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 4

U vama će bujati inspiracija i kreativni impulsi. Dan je pogodan za umjetnost, osobito za pisanje i sve vrste kontakata. Trebate li obaviti neke do sada odlagane obaveze, učinite to danas. Uspjet ćete se nametnuti šarmom i rječitošću. Svojim humorom ćete i najlošije raspoloženim osobama izmamiti osmijeh na lice.  

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Osjećat ćete se umorno. Treba vam odmak od obaveza, obitelji, pa i ljubavnih spona. Pripremite se za nepredviđene situacije, primjerice iznenadno poslovno putovanje ili sastanak dogovoren u posljednji trenutak.  Može vam se učiniti da vam partner nešto skriva ili da vanjske okolnosti podižu nevidljivi zid između vas.

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 3

Promjene kucaju na vrata i rado ćete im izaći ususret. Bit ćete otvoreni za nova saznanja i načine zarađivanja. Mogli biste poslom ili interesom biti vezani uz drugi grad ili zemlju. Namjeravate li potrošiti veću novčani iznos na odjeću, dobro promislite jer je današnji dan bolji za ulaganje ili za štednju.

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Uočavat ćete tuđe pogreške i propuste, raspravljati zbog sitnica i kolege živcirati neprestanim kritikama i prigovorima. Bavite li se politikom, sportom ili umjetnošću, preporučuje se oprez u javnim istupima. Čuvajte se napora, odvojite trenutke za odmor. Nemojte dopustiti da vam partnerovi životni uspjesi naruše samopouzdanje!

Annoyed man trying to explain something to his wife sitting on a couch in the cafe

Foto: 123RF

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Otkrivate prednosti strpljivoga rada s dugoročnim planovima, pa vas više ne smetaju poslovi koji traže dugotrajnu koncentraciju. Možete očekivati mnoge pohvale za svoj rad. Do punog će izražaja doći pomoć uglednih prijatelja. Budite pokretač ljubavnih događaja, hrabri i zapaženi. Zauzmite čvrst stav i pokažite što želite od partnera.  

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 3

Bit ćete zatrpani poslom. Zbog službenog puta kolega ili šefa morat ćete uložiti dodatni napor, a vjerojatno i ostati raditi prekovremeno. Odsutnost poticajne osjećajne komunikacije djelovat će porazno na vašu ljubavnu motivaciju. Morat ćete uložiti dodatni napor da ponovno spojite popucale spone između vas i partnera. 

Frustrated business man at a desk yelling

Foto: 123RF

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Priuštite sebi više odmora i opuštanja i iskoristite mogućnost boravka u prirodi, odnosno na otvorenome. Predstoji li vam poslovni sastanak, smognite dovoljno snage i hrabrosti da se izborite za sebe. Izbjegavajte nepotrebne troškove i kupnju skupih darova. Muče li vas zdravstvene tegobe, obavite sistematski pregled.

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 3

Isticat ćete se kreativnim potencijalima i željom da učinite što više i bolje, a možete računati i na pomoć okoline. Vjera u sebe i samopouzdanje, bit će vaši najveći aduti. Obiteljska zajednica postajat će vam sve važnija, pa ćete ulagati znatnu količinu energije da biste je učvrstili. Riješit ćete komunikacijske nesporazume s djecom.Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...