Heroj Ante je iz auta u plamenu izvukao dijete: 'Pokušao sam i majku izvući, ali nisam uspio…'

– Scena koju sam ugledao ispred sebe bila je zastrašujuća. Zakočio sam nasred magistrale, izbacio auto iz brzine, izašao iz svog kombija, uzeo vatrogasni aparat i krenuo prema autu koje je već bilo u plamenu. Nisam dvojio niti sekunde, odmah sam shvatio što mi je za raditi. Sav u šoku, zajedno s još jednim momkom koji je nakon mene stigao vozilom, dotrčao sam do mjesta stravičnog sudara, krenuli smo spašavati stradale – ispričao je heroj jučerašnje nesreće u Kaštel Sućurcu Ante Šilović za Slobodnu Dalmaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu


00:57

Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu


|
Video: 24sata/pixsell

– Uspjeli smo sa stražnjeg sjedala gorućeg auta izvući malenog, a heroj koji je bio pored mene dijete je u zagrljaju odmaknuo od vozila, dok sam ja otišao pokušati izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku, no nisam je uspio izvući jer osim njezine ruke, od dima koji je bio u cijelom vozilu, ništa nisam vidio. Vatra se širila brzo, odmah su stigli vatrogasci i krenuli u akciju, a ja sam u suzama sjedio na obližnjoj ogradi i izbezumljen gledao. Nisam mogao doći sebi – prisjetio se Ante potresnih trenutaka koji su uslijedili nakon stravične tragedije.

Ante je iz gorućeg automobila zajedno s još jednim prolaznikom izvukao dijete, ali majka je nažalost preminula na licu mjesta nakon što se u automobil zabio motorist koji je također poginuo u nesreći.

Podsjetimo, do ove strašne tragedije došlo je jučer oko 18 sati u Kaštel Sućurcu, a udarac je bio toliko jak da se automobil prevrnuo i zapalio. Mlada majka trogodišnjeg dječaka poginula je svega 200 metara od svog doma. Dijete je završilo u bolnici s težim ozljedama.Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...