‘Imam 14 beauty salona, ovo će biti glavni hit u manikuri 2024.’


Kozmetičarka Lauren Hunter koja ima 14 salona ljepotu objavila je listu najvećih ovogodišnjih hitova na sceni lakova i manikure. Neki su lako izvedivi, radi se o nijansama s raznim efektima ili pak nekim sitnim nacrtanim detaljima za koje treba mirnija ruka.

Coquette nokti

Coquette nokti su ušli u trend krajem prošle godine, a ove će godine postati još popularniji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nokti01:04

Nokti


|
Video: KanalRi

– Riječ ‘coquette’ znači koketna i ženstvena, što ima potpunog smisla kada vidite dizajn. Možete birati između minimalističkih dizajna do raskošnijih – ali jedan ključni detalj koji svi imaju je mašna ili naslikana na noktu ili zalijepljena – veli Hunter.

Za dodatak predlaže i dodatak laka koji blista, na metalik ili sedefasti način.

Chrome

– Žene su najednom počele tražiti Chrome nokte nakon što ih je Maddy, iz hit TV serije Euphoria, nosila u seriji krajem prošle godine. No, i dalje su u trendu radi izuzetno jakog sjaja – navela je kozmetičarka.

Bilo da idete na francusku manikuru s nekim posebnim efektom ili je to neonsko ružičasti look, svatko Chrome nosi na svoj način.

– Mislim da će biti hit tijekom čitave 2024. godine. Vrijeme je da ga isprobate i ubacite još neku jaku boju – predlaže Hunter.

Merlot

Tamnija nijansa crvene, no visokog sjaja, djeluje vrlo elegantno i rukama daje fini retro dojam.

– Ako ih volite uređivati, onda će vam se sviđati taj trend, koji će se vratiti na jesen – veli Hunter.

Ova boja djeluje toplo i elegantno, kao da držite čašu vina tijekom čitavog dana.

Metalik

I za kraj Hunter spominje metalik trendove.

– Možete ih aplicirati na čitavi nokat za potpunu pokrivenost ili osmisliti neki apstraktan motiv sa sličnim tonovima i efektima – predlaže.

Nijanse koje djeluju futuristički imaju veliku popularnost u svijetu šminke i manikure, a ova će godina biti u znaku posebnih varijanti koje privlače pažnju, piše The Sun.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...