Penava o 'oproštajki' od Sabora: 'Drago mi je što sam je propustio, imao sam obaveze'

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava propustio je u četvrtak ‘oproštajku’ od Sabora zbog obaveza oko nadolazećih izbora, a u emisiji Newsroom na N1 rekao je da mu je drago što nije bio u Saboru.

– Imao sam neke obveze, sastanak s poljskim veleposlanikom, kao i s gospodinom Predragom Mišićem da bude na našoj listi. Kolakušić? Još ćemo vidjeti, prerano je ulaziti u to, na vrijeme ćemo vas informirati. Povezuje nas da smo mi domovinski pokret i okupljamo ljude različitih profila i ne želimo biti skučeni u nekom svom mentalnom prostoru – rekao je Penava te dodao kako im je Kolakušić prihvatljiv za suradnju jer je anti-globalistički nastrojen, što je politika kao što i oni sami zastupaju.

– On je više anti-sistemac, protiv sustava, ali razgovaramo o nekoj suradnji. Važno je ne ponoviti grešku iz 2020. kada je osam pojedinaca ušlo u Sabor zahvaljujući našoj listi, a onda se dogodilo to što se dogodilo – dodao je.

Što se tiče kampanje koja će biti usmjerena i na migrante, kaže da se nameće teza da su glavni problem krijumčari migranta.

– Da nema tih migracija, ne bi bilo ni krijumčara. Pitanje je i što država radi s tim krijumčarima kada ih uhvate. Puno migranata se zatim vraća noćnim, sakrivenim transportima u Hrvatsku kada jednom odu u Zapadnu u Europu. Ja ih viđam svaki dan – rekao je.Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...