Plenković s očevima Gvardiola i Petkovića: 'Nije me pitao za Brunu, ali sjetio se kćeri Ive'

Nismo pričali o Bruni, pitao me za kćer Ivu, zna da je radila u EU, a sada je u Ministarstvu, rekao je kratko za 24sata otac našeg nogometaša Jakov Petković nakon susreta s premijerom Andrejom Plenkovićem.

Pogledajte video

Plenkovića na Dolcu dočekao tata Gvardiol


01:23

Plenkovića na Dolcu dočekao tata Gvardiol


|
Video: Luka Safundžić/24sata

Plenković je u subotu obilazio centar Zagreba, svratio je na Dolac, a potom i u ribarnicu gdje su bili Tihomir Gvardiol i Jakov Petković, očevi su naših reprezentativaca Joška Gvardiola i Brune Petkovića.Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

– Kažu mi da je dao gol neki dan, nisam stigao pogledati – rekao je Plenković Tihomiru Gvardiolu, na što mu je ovaj odgovorio ‘je, slučajno’

– Treba se naći na tom mjestu da bude slučajno – uzvratio je Plenković. Inače, Plenković je u subotu rekao da je ozračje na terenu sjajno, kako kaže, nikada nije vidio više elana, ljudi, podrške, potpore.

– Ukupno ozračje ove kampanje unatoč ovoj ustavno-pravnoj diverziji koju radi predsjednik Republike Zoran Milanović i oni koji ga podržavaju, unatoč nama i našim kolegama usmjerena je na programe i boljitak naših građana – bio je ozbiljan Plenković dok je kupovao šparoge. Tržnicom se nije moglo proći od stranačkih poslušnika koji su ga pratili u stopu.

Na putu prema Cvjetnom trgu susreo je zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića i njegove kolege. Pozdravili su se, rukovali pa nastavili s politikomSource link

Vaša iskustva i mišljenje ...