Puljak: 'Ivoševića su dvojica presrela ispred kuće i prijetili mu, jedan je nasrnuo na njega'

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak iznio je detalje napada na zamjenika Bojana Ivoševića i najavio izvanrednu konferenciju za medije  na kojoj će javnost upoznati s detaljima prijetnji s kojima se suočavaju.

– Dužan sam obavijestiti hrvatsku javnost o nasilnom incidentu prijetnje prema mojem zamjeniku Bojanu Ivoševiću kojeg su danas popodne dvije osobe presrele ispred njegove kuće pri čemu je jedna osoba nasrnula na njega, a druga sve to snimala. Osoba koja je nasrnula na zamjenika Ivoševića je izvođač nezakonitih radova u Glagoljaškoj ulici Ante Bešlić. Incident se dogodio pred svjedokom i odmah je prijavljen policiji. Budući da je mojem zamjeniku prije tri dana investitor osobno poručio da ne zna kome se zamjerio i da je gotov, a danas ga je izvođač nezakonitih radova osobno presreo ispred kuće, poruka je ozbiljna i alarmantna. Sutra u 9 sati smo sazvali izvanrednu konferenciju za medije na kojoj ćemo javnost upoznati s detaljima prijetnji s kojima se suočavamo – napisao je Puljak u Facebook objavi.

Podsjetimo, splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević sukobio se s investitorom koji je krenuo s čišćenjem parcele u utorak. Obojica su bila privedena, a Ivošević je tada rekao da su primili dojavu građana da tvrtka Bešlić planira ukloniti zaštićeno stablo, a kada je Ivošević stigao na teren, upozorio je da ne smiju rušiti nakon čega je došlo do prepucavanja.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...