Raskošno vjenčanje u Ljubljani: 'Maloljetnu nevjestu smo platili 100.000 €, baka im dala kuću'

Videi raskošnih romskih vjenčanja na Tik Toku srpskog voditelja Uroša Božića pravi hit. Na svadbama na koje ga pozivaju, novac doslovno leti na sve strane, a njegovi videi uvijek imaju nekoliko milijuna pregleda. 

Nedavno je na poziv posjetio jedno od takvih vjenčanja u Ljubljani, koje je ujedno bila i proslava mladoženjinog 18. rođendana, dok je mladenka još maloljetna.

Majka mladoženje koja je i bivša misica, u videu tvrdi da se ne radi o dogovorenom braku, odnosno da ‘nije na silu’ jer to nije nešto što bi mu željela. Kaže kako među mladencima postoji privlačnost. Novopečeni svekar otvoreno je rekao da je nevjestu platio 100.000 eura i dodao da to nije puno za takvu snahu. Svatovi su u džepovima nosili po 50.000 eura koje su izdvojili za napojnicu, a običaj je da se na slavlju naglas kaže kako su raskošne darove svatovi ponijeli.

Najveća svota novca za mladence iznosila je 10.000 eura, dobili su i kilogram zlata, sat Rolex i nekoliko skupocjenih umjetnina, a baka im je darovala kuću od 600 kvadrata. Gosti su novčanice stavljali i na tortu.

Na slavlju je pjevalo nekoliko pjevača, kojima su gosti u ruke gurali napojnice pa i od 500 eura. Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...