Vatrogasac ranjen u eksploziji izašao iz bolnice: Sretni smo što nas je odmah došao podržati

Karlovac je u subotu i nedjelju kod Sokolskog doma domaćin 2. Croatia Rescue Challengea, velikog međunarodnog vatrogasnog natjecanja u spašavanju iz olupina, a jutarnje svečano otvaranje nije moglo početi bolje, pogotovo za domaće vatrogasce.

Njih je, naime, posebno razveselio dolazak Denisa Buturajca, teško stradalog u eksploziji na Borlinu, koji se vrlo uspješno oporavlja i pušten je iz bolnice, što je iskoristio da barem nakratko svrati i podrži kolege prije ovog velikog natjecanja.

– Iznenadio sam se što je pušten iz bolnice, ali to je dobro, znači da je njemu dobro. Rekao sam mu da dođe kako bismo mu mogli svi zaželjeti brz oporavak i kada se pojavio, doista smo bili sretni. Svi smo mu zaželjeli da nam se brzo vrati – rekao je Miroslav Rade, zapovjednik JVP Karlovac. 

Kroz iduća dva dana na Rescue Challenge natjecanju nastupit će 32 tima s ukupno 192 natjecatelja iz vatrogasnih postrojbi Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Češke i Austrije, a čije natjecanje će pratiti i bodovati šestorica međunarodno priznatih sudaca iz Ujedinjenog Kraljevstva, Irske i Rumunjske.Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.Source link

Jedna misao o “Vatrogasac ranjen u eksploziji izašao iz bolnice: Sretni smo što nas je odmah došao podržati

  1. Thank you I have just been searching for information approximately this topic for a while and yours is the best I have found out so far However what in regards to the bottom line Are you certain concerning the supply

Vaša iskustva i mišljenje ...