Iskustvo s kupovinom FOX televizora: Ako ne patite na marke, ovo je savršen TV za vas

FOX televizori iskustva

U posljednje ste vrijeme pretraživali po internetu različite modele televizora? Onda ste vrlo vjerojatno naletjeli na brend FOX, koji je na srpskom tržištu prisutan od 2004. godine. Glavni epiteti koji krase ovu marku televizora su jeftin i moderan, što su ujedno i razlozi zašto smo se za njih zainteresirali.

Brend FOX na srpskom je tržištu vrlo brzo postao sinonim za vrhunsku kvalitetu po pristupačnim cijenama. Kako se poduzeće pohvalilo na svojoj web stranici, FOX uređaji koriste najnoviju tehnologiju i visoko kvalitetne materijale, a cijeli je hardver dobro upakiran u moderni dizajn, zbog čega su ovi televizori samo još poželjniji.  No nije Fox Electronics, kako se zove ovo poduzeće, jedino koje hvali uređaje! Povoljne karakteristike ubrzo je prepoznalo i balkansko tržište te je zato 2014. ova srpska kompanija odlučila otvoriti tvornicu za proizvodnju televizora u Srbiji, čime su doprinijeli efikasnoj kontroli kvalitete i FOX modele prilagodili zahtjevima domaćeg tržišta.

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
FOX televizori

FOX televizori imaju sve što vam treba

Ako ste tako u potrazi za novim televizorom, a televizori razvikanih marki poput Samsunga, LG-a ili Sonya su vam jednostavno preskupi ili ne vidite razlog zašto biste televizor samo zbog naziva platili više, onda pažljivo pročitajte ostatak teksta jer imamo rješenje za vas.

FOX televizori dostupni su u LED TV i ANDROID LED TV varijanti, dužine dijagonale od 81 do čak 165 centimetara. Android varijante su specifične po tome što ih se lako može povezivati s internetom (integrirani su WI-FI i LAN) pa tako iz udobnosti vlastite fotelje možete koristiti svoje omiljene aplikacije, poput Netflixa i YouTubea, skrolati po društvenim mrežama ili, recimo, čitati e-mailove. Osim toga, ovaj TV možete putem VGA kabla spojiti na kompjutor i koristiti ga kao velik monitor za igranje recimo Angry Brdsa, odnosno jednostavno gledati filmove preko USB-a. Skajpanje s rodbinom iz Amerike nikad nije bilo lakše, baš kao i virtualno pivo s društvom za vrijeme izolacije zbog COVID-19 virusa… Nismo izmislili, sve su to iskustva o korištenju FOX televizora koja smo skupili na internetu. Očito, FOX televizori napravljeni su tako da se savršeno uklapaju u suvremeni stil života, zbog čega vjerojatno i imaju toliko zagriženih fanova koji ih naveliko i naširoko hvale.

Ako imate svoje mišljenje ili iskustva sa FOX televizorima slobodno napišite svoj komentar.